Torino – Juventus İddaa Tahmini 02.10.2021

2 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00‘da, Torino derbisi ile karşı karşıyayız. Torino‘nun evinde Juventus‘u ağırladığı İtalya Serie A Ligi‘nin dev maçı, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Torino galibiyetine 4.20, beraberliğe 3.60, Juventus galibiyetine ise 1.93 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Torino Yükselişte

Torino, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftayı beraberliklerle kapatırken, yenilmezlik serisini 4 maça çıkarmayı başardı. Ivan Jruic yönetiminde yeni bir yapılanma içerisine giren Torino, ilk 2 haftada Fiorentina ve Atalanta’ya kaybederken, teknik adam etkisi son 4 haftada kendisini göstermeye başladı. Salernitana ve Sassuolo’yu mağlup etmesinin ardından, Lazio ile 1-1 berabere kalan Torino, geçtiğimi hafta konuk olduğu Venezia deplasmanında Josip Brekalo’nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, dakikalar 76’yı gösterdiğinde Koffi Djidji kırmızı kart gördü. Son 14 dakikada 10 kişi oynamanın zorluğunu yaşayan ev sahibi, skoru koruyamadı ve 1 puana razı geldi.

Juventus’tan Harika Galibiyet

İtalya Serie A Ligi’nin ilk 4 haftasında galibiyeti bulunmayan Juventus cephesinde, yeni teknik adam Massimiliano Allegri’nin tahtı sallanmaya başlarken, önce Şampiyonlar Ligi’nde alınan Malmö galibiyeti, ardından İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında alınan Spezia ve Smapdoria galibiyetleri Juventus’u toparladı. Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda, kupanın son sahibi Chelsea karşısına Dybala ve Morata’dan yoksun çıkan JUVE, dev maçtan Federico Chiesa’nın golüyle 3 puanı alırken, müthiş bir sınav verdi. İki kulvarda birden alınan üst üste galibiyetler, konuk ekibi tekrar Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışının güçlü adaylarından biri haline getirdi. Juventus, Torino derbisinde galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Torino – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Grande Torino Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında Djidji kart cezalısı. Belotti, Pjaca, Praet ve Zaza sakat. Juventus cephesinde ise Arthur, Dybala, Kaio Jorge, Morata, Nicolussi Caviglia ve Ramsey’in sakatlığı bulunuyor.

Torino’nun ilk 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Milinkovic-Savic, Ansaldi, Singo, Bremer, Aina, Ricardo Rodrihuez, Lukic, Mandragora, Linetty, Sanabria, Simone Verdi.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt, Bonucci, Danilo, Cuadrado, Dejan Kulusevski, Bentacur, Bernardeschi, Alex Sandro, Moise Kean, Locatelli.

Şampiyonlar Ligi’nde 2’de yapmayı başaran, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 2 haftayı galibiyetlerle geçiren Juventus, galibiyetlerine Torino deplasmanında hız kesmeden devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.93

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manuel Locatelli attı Juventus zorlu derbi maçından 3 puanla çıkmayı başardı. Sezona kötü başlayan JUVE, son haftalardaki yükselişini Torino karşısında galibiyetle sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.