Sassuolo – İnter İddaa Tahmini 02.10.2021

Sassuolo ile İnter‘in, 2 Ekim Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘da start alacak İtalya Serie A Ligi 7. hafta mücadelesine Mapei Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sassuolo galibiyetine 4.00, beraberliğe 4.35, İnter galibiyetine ise 1.81 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.60 oran kazandırıyor.

Sassuolo’da Dionisi Dönemi İyi Başlamadı

İtalya Serie A Ligi’nin son haftası evinde Salernitana’yı ağırlayan Sassuolo, 4 maçlık galibiyet hasretiyle sahaya çıkarken, Mpaei Stadı’nda sahneye Domenico Berardi çıktı ve takımına 3 puanı getirdi. Ev sahibinde kötü gidişat 2. Hafta Sampdoria beraberliğiyle birlikte başlarken, Roma, Torino ve Atalanta’ya mağlup olan Sassuolo, kötü futbolunu sürdürse de, ligin en zayıf halkası Salernitana’yı iç saha desteğiyle mağlup etmeyi başardı. Yeni sezona yeni bir teknik adamla başlayan ev sahibinde, Alessio Dionisi dönemi iyi başlamadı.

İnter Lige Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, yeni sezona Simone Inzaghi yönetiminde başlarken, ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başardı. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise henüz galibiyet adına yeterli olamadı. Ligde karşılaştığı Atalanta karşısında öne geçmeyi başarmasına ve bitime 4 dakika kala penaltı fırsatı yakalamasına rağmen, haftayı 2-2’lik beraberlikle kapatan İnter, Şampiyonlar Ligi’nde ise Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kaldı. Devler sahnesinde 2 maçtan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, telafiyi yeniden Serie A Ligi’nde hedefliyor.

Maç Bilgileri

Sassuolo – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında önemli bir eksik bulunmuyor. İnter cephesinde Brazao ve Sensi sakat. Eriksen ise kadroda yer almıyor.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Djuricic, Lopez, Boga, Frattesi, Caputo, Raspadori.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Son şampiyon İnter, Serie A Ligi’nin ilk 6 haftasında maç kaybetmedi. Milan ve Napoli ile zirve yarışı veren İnter’in, zor günler geçiren Sassuolo karşısında kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.81

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter deplasmanda 1-0 geriden gelerek harika bir galibiyete imza attı. Son şampiyon golcüleri Dzeko ve Martinez’in golleriyle ikinci yarıya damgasını vurdu.