Günün İddaa Kuponu (3) 16.10.2021

Almanya Bundesliga’da 8. hafta heyecanı yaşanırken, 16 Ekim Cumartesi günü fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Union Berlin – Wolfsburg: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Union Berlin ile Wolfsburg‘un, 16 Ekim Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 16:30‘da start alacak Almanya Bundesliga 8. hafta mücadelesine Alte Forsterei Stadı ev sahipliği yapacak. Almanya Bundesliga’nın son haftasında Mainz 05 deplasmanına konuk olan Union Berlin, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda rakibine yoğun bir baskı kurmayı başardı ve Taiwo Awoniyi golleri ev sahibine galibiyeti getirdi. Bielefeld galibiyetinin ardından yükselişini sürdürerek Milli araya girmeyi başaran Union Berlin, ilk 7 hafta sonunda ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer aldı. Dortmund dışında mağlubiyeti bulunmayan Urs Fischer’ın öğrencileri, 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan topladı. Wolfsburg cephesinde Mark van Bommel dönemi 4’te 4 yaparak başlarken, yeni sezonda Almanya Bundesliga’ya damga vuran Wolfsburg, evinde ağırladığı Frankfurt ile 1-1 berabere kalarak düşüşe geçerken, son 2 haftada önce Hoffenheim, ardından Mönchengladbach’a 3-1’lik skorlarla kaybetti. Savunma performansı günden güne düşüşe geçerken, konuk ekipte puan kayıpları boy gösterdi. Milli arayı fırsata çevirmek isteyen Wolfsburg, Union Berlin deplasmanında tekrar yükselişe geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’da üst sıraların iki iddialı takımının karşı karşıya geleceği bu zorlu mücadelede, tarafların 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Freiburg – Leipzig: MS 2, 1.65 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘nın tek namağlup takımı Freiburg, 16 Ekim Cumartesi günü evinde Leipzig’i konuk edecek. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, saat 16:30‘da sahne alacak. Hertha Berlin deplasmanında Philipp Lienhart ve Nils Petersen’in golleriyle 2-1 kazanmayı başaran Freiburg, lider Bayern Münih’in mağlup olmasıyla birlikte, Almanya Bundesliga’da Milli araya namağlup girmeyi başaran tek takım oldu. İlk 7 haftada mağlubiyeti bulunmayan Christian Streich’in öğrencileri, 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan topladı ve liderin 1 puan gerisinde yer aldı. 7 haftada sadece 5 gol yiyen ve ligin en iyi savunma performansını ortaya koyan Freiburg, Milli ara dönüşü harika performansını en yakın rakiplerinden Leipzig karşısında sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga sahnesinde Milli ara öncesi Bochum karşısına çıkan Leipzig, 3-0’lık galibiyetle moral depolarken, Bundesliga sahnesinde üst üste 2. galibiyetini aldı. Son 2 haftada 9 gol atmayı başarıp, kalesinde gole izin vermeyen Jesse Marsch’ın öğrencileri, formunun zirvesinde. Sezona Leipzig için kötü başlasa da, iyi devam ediyor. Nagelsmann ile yollarını ayıran ve yeni bir oyun kimliği arayan Leipzig, ilk 5 haftanın 4’ünde puan kaybederken, aradığı yükselişi yakaladı. Konuk ekip bu hafta namağlup Freiburg deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Kazanmaları halinde hem üst sıralar ile puan farkını koruma, hem de Frebiurg ile farkı 2’ye indirme şansına sahipler. Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasına 9 golle damga vurmayı başaran Leipzig, Milli ara dönüşü hız kesmeyecek ve en yakın rakibi Frieburg karşısında 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Dortmund – Mainz: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘nın 8. hafta fikstüründe 16 Ekim Cumartesi günü yer alan karşılaşmada, Borussia Dortmund ile Mainz karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 16:30. Borussia Dortmund, Milli ara öncesi evinde ağırladığı Augsburg’u, Guerreiro ve Brandt’ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Son 2 hafta en büyük gol silahı Erling Haaland’tan yoksun olan ev sahibi, 2 maçta da gol sorunu yaşadı. Mönchengladbach’a 1-0 kaybeden ve 37 maç sonra ilk kez gol atmayı başaramayan Marco Rose’nin öğrencileri, Milli ara öncesi Augsburg’u mağlup ederek liderlik takibini sürdürürken, bu zorlu süreçte bir hataya daha yer vermedi. Zirveden yalnızca 1 puan uzaklıkta yer alan Dortmund, sakatların dönmesiyle birlikte Bundesliga’da vites yükseltecektir. Konuk ekip Mainz 05, Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Freiburg ile evinde golsüz berabere kaldıktan sonra Leverkusen ve Union Berlin’e kaybeden Bo Svensson’un öğrencileri, yeni sezonda ilk kez üst üste 2 mağlubiyet aldı. Milli arayı fırsata çevirerek tekrar toparlanmak isteyen Mainz, ilk 5 haftada çok iyi performanslar ortaya koysa da, 3 haftadır etkisiz. Almanya Bundesliga’da ilk 7 haftanın en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koyan Dortmund, liderlik koltuğundan sadece 1 puan uzaklıkta yoluna devam ederken, taraftarı önünde hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.46

Bets10 Bahis Oranı: 4.92