Napoli Legia Warszawa Bahis Tahmini 21.10.2021

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. Maçında lider Legia Warszawa deplasmanda, Napoli’nin konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Napoli ve Legia Warszawa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Napoli kazanır 1.17, beraberlik 8.65, Legia Warszawa kazanır ise 19.00 olarak açıklanmış.

Napoli’nin Galibiyeti Yok

Napoli, UEFA Avrupa Ligi’ne pek iyi başlayamadı. Grupta oynadıkları 2 karşılaşamada sadece 1 puan toplayabildiler. Grubun ilk maçında Leicester City ile 2-2 berabere kalan Napoli, grubun 2. Maçında ise Spartak Moskova’ya 3-2 mağlup olmuştu. İlk 2 maçta 1 puanları var ve grupta 3. Sırada bulunuyorlar. Serie A’da ise müthiş bir performans gösteren Spalletti’nin öğrencileri, 8’de 8 yaptı ve liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Torino’yu iç sahada 1-0 ile geçtiler. Serie A’da son oynadıkları 5 karşılaşmada ise sadece 1 gol yediler. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Legia Warszawa’yı konuk edecek Napoli’de Mario Rui’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Legia Warszawa Lider Konumda

Legia Warszawa, UEFA Avrupa Ligi’nde sürpriz sonuçlar almaya devam ediyor. Grupta ilk 2 maçta 6 puan toplayan Polonya temsilcisi, liderliğini sürdürüyor. Grubun ilk maçında Spartak Moskova’yı deplasmanda 1-0 ile geçen Legia Warszawa, grubun 2. Maçında ise Leicester City karşısında da 1-0 kazandı ve 2’de 2 yaptı. Polonya Ligi’nde ise son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Czeslaw Michniewicz’in ekibi, geçtiğimiz hafta Lech Poznan karşısında da 1-0 kaybetti ve üst üste 3. Mağlubiyetini yaşadı.

Maç Bilgileri

Napoli – Legia Warszawa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Mario Rui’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Faouzi Gholuam, Di Lorenzo, Monalas, Ruiz, Adam Ounas, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Lorenzo Insıgne, Victor Osimhen

Legia Warszawa'nın ilk 11’i Belli mi?

Legia Warszawa’nın muhtemel kadrosu: Koschalski, Rose, Hanna, Jedrezjczyk, Johansson, Slisz, Martins, Luquinhas, Pekhart, Emreli, Josue

İddaa Tahmini

Legia Warszawa, ilk 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı ve lider konumda. Ancak bu sefer karşılarında çok güçlü bir rakip var. Napoli’ye güçleri yetmez. Napoli’den farklı bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H1 , Oran 1.36

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli, gruptaki ilk galibiyetini aldı. Legia Warszawa’yı iç sahada 3-0 mağlup ettiler.