Günün İddaa Kuponu (2) 23.10.2021

İtalya Serie A Ligi’nde 9. hafta heyecanı yaşanırken, 23 Ekim Cumartesi günü için 3 müsabakayı kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Bologna – Milan: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi serüvenine namağlup devam etmeyi başaran Milan, 9. haftada Bologna deplasmanına konuk olacak. 23 Ekim Cumartesi günü saat 21:45‘te sahne alacak maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan Bologna, ilk yarıdaki yoğun baskıdan gol çıkaramazken, rakip 38. dakikada 10 kişi kaldı. İkinci yarıda Barrow ile üstünlük golünü bulan ev sahibi, geri kalan dakikalarda farkı 2’ye çıkaramazken, kalecinin büyük hatası beraberlik golünü getirdi. Haftayı 1 puanla kapatan Bologna, Milli ara öncesi Lazio’yu 3-0 mağlup etmişti. Milli aradan da oyun etkisini sürdürerek dönen ev sahibi, iyi futbolunu son maçta skora yansıtamadı. 8. sırada yer alan ve üst sıraları bırakmayan Bologna, evinde Milan’ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran Milan, Milli araya lider Napoli’nin 2 puan gerisinde, namağlup girerken, Milli aradan galibiyetle döndü ve Hellas Verona’yı 3-2 mağlup etti. 2 hafta önce Atalanta karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Stefano Pioli’nin öğrencileri, 90 dakika sonunda 3-2’lik galibiyete uzanırken, aynı görüşe Hellas Verona karşısında da imza attı. Lider ile 2 puan farkı koruyan ve yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaran Milan, hafta için Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Porto deplasmanına konuk olurken, 1-0 mağlup olarak üst üste 3. Şampiyonlar Ligi mağlubiyetini aldı. Milan gözünü Serie A Ligi şampiyonluğuna dikti. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken Bologna ve 2 haftadır 2-0 geriden gelerek 3-2 kazanmayı başaran ve namağlup yoluna devam eden Milan’ın, bu zorlu mücadelede gol bulacağı fikrindeyim.

Sassuolo – Venezia: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 23 Ekim Cumartesi günü, Sassuolo ile Venezia kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 9. haftasında bizleri bekleyen karşılaşma Türkiye saati ile 19:00’da, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftayı geride bırakırken, 8 haftanın 6’sında puan kaybetti ve teknik adam değişikliğinin ardından yeni sezona etkisiz bir başlangıç yaptı. Milli ara öncesi evinde İnter’e 2-1 kaybeden Sassuolo, Milli ara dönüşü Genoa deplasmanından 1 puanla döndü. Düşme hattındaki Genoa karşısında Scamacca’nın golleriyle 2-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, henüz 21. dakikada skor hakimiyetini ele almayı başarsa da, skoru koruyamadı. Maç kazanmakta zorlanan Sassuolo, taraftarı önünde yükselişe geçmek istiyor. Milli ara öncesi Torino ve Cagliari karşısında aldığı 1-1’lik beraberliklerle yükselişin sinyallerini veren Venezia, Milli ara dönüşü evinde ağırladığı Fiorentina’yı 1-0 mağlup etti. Rakip kaleye sadece 2 isabetli şut atan konuk ekip, Aramu ile aradığı golü bulurken, 77. dakikadan itibaren 10 kişi kalan rakibi karşısında üstünlüğünü korudu. 8 haftada 2. galibiyetini alarak 8 puana ulaşan Zanetti’nin öğrencileri, alt sıralardan kurtulmak adına, yenilmezlik serisini Sassuolo deplasmanında 4 maça çıkartmak istiyor. Aradığı yükselişi bir türlü bulamayan Sassuolo ve son haftalarda yükselişe geçen Venezia, 9. haftada galibiyet hedefiyle çıkacağı 90 dakikada rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Salernitana – Empoli: MS 2, 2.16 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nin en zayıf halkası Salernitana, 23 Ekim Cumartesi akşamı sahasında Empoli ile karşılaşacak. Ligin iki yeni temsilcisi 23 Ekim Cumartesi akşamı 16:00‘da karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Salernitana, ilk 6 haftadaki kötü performansına Genoa galibiyetiyle son vermeyi başarırken, en yakın rakibi karşısında Milli ara öncesi teselli bulmuştu. Milli ara dönüşünde ise Spezia deplasmanına konuk olan ve ilk yarıda etkili futbolunu kaldığı yerden sürdüren ev sahibi, Simmy’nin golüyle 1-0 öne geçse de, ikinci yarıda oyun etkisini tamamen kaybetti ve 2-1’lik mağlubiyetle evine döndü. Ligin en alt sırasına gerileyen Salernitana, Serie A Ligi’ne adapte olmakta zorlanıyor. Empoli geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’de ağır bir darbe aldı. Evinde ağırladığı Atalanta’ya 4-1’lik skorla mağlup olan konuk ekip, 8 hafta sonunda 5. yenilgisini alırken, 9 puanla yoluna devam ediyor. Son 2 haftayı mağlubiyetlerle kapatan Empoli, Roma ve Atalanta gibi ligin iddialı takımları karşısında etkili olamadı. Juventus, Cagliari ve Bologna karşısında galibiyet hedefine ulaşan Empoli, son haftalarda düşüşe geçse de, ligin en alt sırasındaki Salernitana’yı mağlup etmeyi planlıyor. Konuk ekip rakibinden çok daha iyi bir Serie A Ligi performansı sergiledi. Empoli son haftalardaki kötü gidişatına, ligin en zayıf 8 haftalık performans grafiğini ortaya koyan Salernitana deplasmanında son verecek ve 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.63

Bets10 Bahis Oranı: 7.03