Günün İddaa Kuponu (3) 23.10.2021

23 Ekim Cumartesi günü için 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak derledim. Almanya Bundesliga’nın 9. hafta mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Bayern Münih – Hoffenheim: H1, 1.31 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 23 Ekim Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga‘nın 9. hafta mücadelesinde, lider Bayern Münih evinde Hoffenheim‘ı konuk edecek. beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:30. Lewandowski atmaya, Bayern Münih hem Şampiyonlar Ligi hem de Almanya Bundesliga’ya damga vurmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda geçtiğimiz hafta içi Benfica deplasmanına konuk olan Nagelsmann’ın öğrencileri, haftayı 4-0’lık galibiyetle tamamlarken, 3’te 3 yaparak liderliğini korudu. 3 maçta 10 gol atan ekip, kalesinde ise gole izin vermedi. Lewandowski devler sahnesinde 3 maçta 5 gole ulaşırken, sezon genelinde 12 maçta 16 gol kaydetti. Almanya Bundesliga’da Milli ara dönüşü en yakın rakibi Bayer Leverkusen’i 4-1 mağlup etmeyi başaran ve liderlik koltuğunda tek başına oturan ev sahibi, iki kulvarda birden şampiyonluğun en net favorisi. Münih yeni hocası Nagelsmann ile hız kesmek istemiyor. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da 8. haftayı 5-0’lık Köln galibiyetiyle noktaladı. Maç boyunca harika bir performans ortaya koyan konuk ekipte, maça damgasını vuran isim Ihlas Bebou oldu. 8 haftada 3. galibiyetini alan Hoffenheim, son 4 haftada sadece Stuttgart’a mağlup olurken, geri kalan 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı ve yükselişe geçti. Lider Bayern Münih deplasmanına moralli çıkacak olan Hoffenheim, ligin en formda takımına karşı sürpriz arayacak. Bayern Münih, Almanya Bundesliga’nın lideri olarak taraftarı önüne çıkarken, Hoffenheim karşısında müthiş futbolunu ve farklı galibiyetlerini hız kesmeden sürdürecektir.

Arminia Bielefeld – Dortmund: H2, 1.73 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; 23 Ekim Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde, Arminia Bielefeld‘in rakibi Dortmund. Türkiye saati ile 16:30′da başlayacak mücadeleyi futbol severler beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Arminia Bielefeld, 8 hafta sona erdiğinde Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer aldı. Yeni sezonda galibiyeti bulunmayan ev sahibi, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle sadece 5 puan toplarken, ligin yeni temsilcisi Fürth ile birlikte en alt sırayı paylaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Augsburg deplasmanına konuk olan Frank Kramer’in öğrencileri, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Maç kazanmakta zorlanan Bielefeld, 2. sıradaki Dortmund’u evinde ağırlayacak. Dortmund, Marco Rose yönetiminde Almanya Bundesliga’da 6 galibiyet, 2 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başarırken, lider Bayern Münih’in 1 puan gerisinde yer aldı. Milli ara dönüşü ligde Mainz’ı iç sahada zorlanmadan mağlup eden konuk ekip, haftayı 3-1’lik net galibiyetle kapatırken, Şampiyonlar Ligi sahnesinde bu sezonki en ağır yenilgisini aldı. C Grubu’nda 2’de 2 yaparak zirve yarışına ortak olan Dortmund, hafta içi Hollanda deplasmanında Ajax’a 4-0 kaybetti. Şampiyonlar Ligi’nden Bundesliga’ya yorgun dönen Dortmund, telafiyi Bielefeld deplasmanında hedefliyor. Rose ve ekibinin Ajax mağlubiyetinin ardından 3 puan ve iyi futbola ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren ve liderin en yakın takipçisi olarak 9. hafta çıkacak olan Dortmund, galibiyeti bulunmayan ve düşme hattında yer alan Bielefeld karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Leipzig – Fürth: H1, 1.30 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Leipzig, 23 Ekim Cumartesi günü evinde, Almanya Bundesliga‘nın en zayıf halkası Greuther Fürth‘ü konuk edecek. beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30. Leipzig, Almanya Bundesliga’da vites yükseltti. Nagelsmann ile yolların ayrılmasının ardından göreve Jesse Marsch’ı getirirken, ligde üst üste puan kayıpları yaşamış ve sezona oldukça kötü başlamıştı. Son 4 haftada ise 2 galibiyet, 2 beraberlikle birlikte yükselişe geçmeyi başaran Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı PSG mağlubiyetinin ardından, rotasını Bundesliga’ya çevirdi. Grupta 3 maçtan 3 mağlubiyet alan ev sahibi, PSG karşısında 1-0 ve 2-1 öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamadı ve 3-2 mağlup oldu. Devler sahnesinde umutları azalan ekip hedef Bundesliga. Fürth ile karşılaşacak olan Leipzig, taraftarı önünde mutlak favori. Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga sahnesinde 8. hafta en zayıf halka olarak çıkan Greuther Fürth, evinde en yakın rakibi Bochum’u konuk etti. Kendisi gibi ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Bochum’a 1-0 kaybeden Fürth, en alt sıradan kurtulmayı başarmazken, galibiyet hasretini tam 8 haftaya çıkardı. Bu sezon tüm rakiplerine puan kaptıran Stefan Leitl ve öğrencilerinin sadece 1 puanı bulunuyor. 8 haftada 20 gol yiyen ekip, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını da ortaya koydu. Fürth uzun süredir toparlanmak adına umut vermiyor. Son 4 haftada maç kaybetmeyen Leipzig, Bundesliga sahnesinde yükselişini Fürth galibiyetiyle sürdürecektir. Ev sahibinin iç sahada rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.94

Bets10 Bahis Oranı: 4.03