İnter – Juventus İddaa Tahmini 24.10.2021

24 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde günün son maçı İnter ile Juventus‘un 3 puan mücadelesine sahne olacak. Dev derbi Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alıyor. Futbol severler karşılaşmayı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilir.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İnter galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.75, Juventus galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.79, beraberliğe 3.10, konuk ekibe ise 2.90 oran veriyor.

İnter İlk Mağlubiyetini Aldı

İnter, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ilk galibiyetini aldı. 3. hafta FC Sheriff’i San Siro’da konuk eden ev sahibi, Dzeko, Vidal ve Vrij’in golleriyle 3-1 kazandı. Grupta ilk galibiyetini alan İnter, 3 hafta sonunda 4 puana ulaştı. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nde ise ilk mağlubiyetini Milli ara dönüşü, geçtiğimiz hafta Lazio deplasmanında aldı. İlk yarıyı Perisic’in penaltı golüyle 1-0 öne kapatan İnter, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Liderin 7 puan gerisinde Juventus karşısına çıkacak olan ev sahibi, taraftarı önünde galibiyet peşinde olacak.

Juventus Formunun Zirvesinde

Juventus cephesinde üst üste alınan galibiyetler yüzleri güldürürken, konuk ekip Massimiliano Allegri’ni yönetiminde aradığı oyun kimliğini 5. haftadan itibaren buldu ve rakipleri karşısında sahaya yansıtmayı başardı. Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 4 galibiyetle çıkmayı başaran Juventus, sırasıyla Spezia, Sampdoria, Torino ve Roma’yı mağlup etti. Son 2 derbi sınavından da 1-0’lık zaferlerle çıkmayı başaran konuk ekip, sadece ligde değil Şampiyonlar Ligi sahnesinde de yükselişini sürdürüyor. JUVE, H Grubu’nda karşılaştığı Malmö, Chelsea ve Zenit’i mağlup ederek, liderlik koltuğunda oturuyor.

Maç Bilgileri

İnter – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Maurizio Mariani. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter cephesinde Eriksen’in sakatlığı bulunuyor. Juventus cephesinde ise Rabiot ve Dybala’nın sakatlığı bulunuyor. 

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt, Bonucci, Danilo, Cuadrado, Dejan Kulusevski, Bentacur, Bernardeschi, Alex Sandro, Chiesa, Locatelli.

Taraf bahsinin güç olduğu derbi mücadelesinde, İnter ve Juventus’un ilk 45 dakikada temkinli bir oyun ortaya koyacağını düşünüyorum. İki takımda devre arasına beraberlikle girmeyi başarır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.99

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarıda daha etkili bir futbolla karşımıza çıkan Juventus, bitime 1 dakika kala penaltı fırsatını iyi değerlendirerek, derbi maçından 1 puan çıkarmayı başardı.