Leeds United Wolverhampton İddaa Tahmini 23.10.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leeds United evinde, Wolverhampton karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 17.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Leeds United ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 2.60, beraberlik 3.30, Wolverhampton kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Leeds United Mağlup Oldu

Leeds United, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Southampton deplsamanında 1-0 mağlup oldular. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Marcelo Bielsa’nın ekibi, topladığı 6 puan ile 17. Sırada yer alıyor. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Wolverhampton karşısında kazanarak moral bulmak isteyen Leeds United, Elland Road’da oynadığı 4 maçta 1 galibiyet alabildi.

Wolverhampton Geri Döndü

Wolverhampton, son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. Premier Lig’de son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan Wolverhampton’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Aston Villa deplasmanına konuk olan Kurtlar, 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Son 3 maçından 9 puan çıkartan Wolverhampton, son haftaların en formda takımlarından biri diyebiliriz. Bu hafta Wolverhampton’da Trincao’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Leeds United – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’ta Robin Koch sakat. Wolverhampton’da Trincao’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Tyler Roberts

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Romain Saiss, Conor Coady, Willy Boly, Ruben Vinagre, Ruben Neves, Dendoncker, Adam Traore, Joao Moutinho, Trincao, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Wolverhampton, bana göre maçın favorisi. Formsuz Leeds United karşısında puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.33

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.54

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, galibiyeti kaçırdı. 90+4’te yedikleri golle 1 puana razı oldular. Leeds United için şanslı bir beraberlikti diyebiliriz.