Crystal Palace Newcastle United İddaa Tahmini 23.10.2021

İngiltere Premier Lig’de bu sezon tek galibiyeti bulunan Crystal Palace evinde, Newcastle United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Crystal Palace ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Crystal Palace kazanır 2.00, beraberlik 3.70, Newcastle United kazanır ise 3.80 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Galibiyeti Kaçırdı

Crystal Palace, son haftalarda üst üste beraberlikler alıyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Emirates’de Arsenal’a konuk olan Patrick Vieira’nın öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2. Yarıda buldukları gollerle 2-1 öne geçtiler ama 90+5’te yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Son 3 maçından da beraberlik ile ayrılan Crystal Palace, Premier Lig’de 14. Sırada yer alıyor. Bu hafta Newcastle United’ı konuk edecek Crystal Palace’da Eberechi Eze’nin sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United’da Düşme Hattında

Newcastle United’da teknik direktör Steve Bruce ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz hafta St. James Park’ta Tottenham’ı konuk eden Newcastle United, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Wolverhampton’a 2-1 kaybettiler. Premier Lig’de bu sezon 8 maçta da galibiyet alamayan Newcastle United, düşme hattında bulunuyor. Deplasmanda oynadığı 4 maçta sadece Watford deplasmanında puan alabildiler. Bu hafta Newcastle United’da Jonjo Shelvey, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Crystal Palace – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Eberechi Eze’nin sakatlığı sürüyor. Newcastle United’da Jonjo Shelvey, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jeff Hendrick, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

İddaa Tahmini

Crystal Palace, maçın favorisi. Newcastle United, bu sezon 8 maçta da galibiyet alamadı. Düşme hattında yer alıyorlar. Crystal Palace’ı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace’ın iç sahadaki yenilmezlik serisi devam ediyor. Newcastle United ile 1-1 berabere kaldılar.