Everton Watford Bahis Tahmini 23.10.2021

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçından galibiyet çıkartamayan Everton, Goodison Park’ta Watford’u konuk edecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve  S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Everton ile Watford takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Everton galibiyetine 1.67, beraberlik tercihine 4.00, Watford galibiyetine ise 5.40 verildiğini görüyoruz.

Everton 8. Sıraya Geriledi

Everton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Goodison Park’ta konuk ettikleri West Ham’a 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de son 2 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Rafael Benitez’in öğrencileri, 8. Sıra kadar gerilemiş durumda. West Ham karşısında Richarlison ve Calvert Lewin’in yokluğunu hisseden Everton, hücumda da üretkenlik konusunda sıkıntı yaşamıştı. Bu hafta Watford’u konuk edecek Everton’da eksik yok.

Watford’da Puan Kayıpları

Watford’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Leeds United deplasmanında alınan mağlubiyetten sonra Xisco Munoz ile yollar ayrılmıştı. Göreve Claudio Ranieri getirildi. Ranieri yönetiminde ilk maçına Liverpool karşısında çıkan Watford, sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Liverpool karşısında pozisyon üretmekte bile zorlandılar. Bu sezpn Premier Lig’de 7 puan toplayan Watford, 16. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Watford’da Etebo, Kabasele ve Sierralta’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Everton – WatfordMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Watford’da Etebo, Kabasele ve Sierralta’nın sakatlıkları bulunuyor.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, Doucoure, Tom Davies, Richarlison, Samuel Rondon

Watford'un ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Ozan Tufan, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

İddaa Tahmini

Watford, son 3 maçtır galibiyet alamıyor. Goodison Park’ta da işleri zor. Everton’ı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.45

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, şok bir yenilgi yaşadı. Watford, King önderliğinde farklı kazandı ve moral buldu.