Chelsea Norwich City İddaa Tahmini 23.10.2021

İngiltere Premier Lig’de liderliğini sürdüren Chelsea evinde, Norwich City’i konuk edecek. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea bugün Norwich City karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Chelsea galibiyetine 1.20, beraberlik tercihine 7.35, Norwich City galibiyetine 15.50 oran veriyor. 

Chelsea’de Eksikler Var

Chelsea’de moraller yerinde. ThomasTuchel’in ekibi, geçtiğimiz hafta Brentford deplasmanına konuk oldu. İlk yarının sonunda Ben Chillwell’ın attığı golle 3 puanı alan Chelsea, rakibini 1-0 mağlup etti. Bir önceki hafta ise Southampton’ı 3-1 ile geçmişti. Premir Lig’de 19 puana sahip olan Maviler, liderliğini devam ettiriyor. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Malmö’yü 4-0 ile geçen Chelsea, grupta 2. Sıradaki yerini korudu. Bu hafta Stamford Bridge’de Norwich City’i konuk edecek Chelsea’de Lukaku, Werner ve Pulusic’in sakatlıkları bulunuyor.

Norwich City Son Sırada

Norwich City’de kazanamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Carrow Road’da konuk ettikleri Brighton ile golsüz berabere kaldılar. Brighton’ın kazanması bekleniyordu ama Norwich City iyi direndi ve puan almayı başardı. Premier Lig’de bu sezon 8 maçta 2 puan toplayabilen Daniel Farke’ın ekibi, son sırada yer alıyor. Premier Lig’de henüz galibiyetleri yok. Bu hafta ise lider Chelsea’ye konuk olacaklar ve Norwich City’nin puan alma ihtimali oldukça düşük.

Maç Bilgileri

Chelsea – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Lukaku, Werner ve Pulusic’in sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Kai Havertz, Hudson Odoi

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Norwich City’nin Premier Lig’de henüz galibiyeti yok ve son sıradalar. Chelsea’de Werner ve Lukaku yok ama Norwich City’i mağlup edecek güçteler.

İddaa Oranı: H1 , Oran 1.44

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.69

Maç Sonucu: 7-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, rahat ve farklı bir galibiyet aldı. Norwich City’e gol olup yağdılar ve sahadan 7-0’lık galibiyet ile ayrıldılar.