Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Nice İddaa Tahmini 28.04.2024

İddaa fikstüründe 28 Nisan Pazar akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1′in 31. hafta mücadelesinde, Strasbourg ile Nice kozlarını paylaşacak. Mücadele Türkiye saati ile 16:00’da başlıyor.

Genzobet, Strasbourg galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.40, Nice galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

Strasbourg’un 3 Puan İhtiyacı Var

Strasbourg cephesinde seri Lille deplasmanında son buldu. Fransa Ligue 1’de 4 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Patrick Vieria’nın öğrencileri, 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Lille deplasmanına son derece moralli çıkan Strasbourg, 4. sıradaki rakibine karşı sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve seri sona erdi. 4 haftadan topladığı 10 puanla rahat bir nefes alan ev sahibinin, düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunuyor. Son düzlükte ligde kalmak adına önemli adımlar atan Strasbourg, son 4 haftadan 1 galibiyet alması halinde, ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyecek. Gereken 3 puanı iç sahada Nice’a karşı almak istiyorlar.

Nice Toparlanma Sinyalleri Verdi

Nice, son haftalarda Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele ediyor. Sezona Francesco Farioli’nin rehberliğinde muhteşem bir başlangıç ​​yaparak 13 hafta boyunca namağlup bir performans sergileyen ekip, son 17 haftanın 12’sinde puan kaybetti ve şampiyonluk yarışında erken havlu attı. Son 4 haftaya girilirken, 48 puanla 5. sırada yer alıyorlar. Şampiyonlar Ligi potasıyla arasında 5 puan fark bulunan Nice, son 4 haftada tüm maçlarını kazanarak, rakibinin hata yapmasını beklemek istiyor. Son 3 haftalık fikstürü 2 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan konuk ekip, Reims ve Marsilya ile berabere kalırken, iç sahada ağırladığı Lorient karşısında ise sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Geçen hafta Marsilya deplasmanından 1 puanla dönen Nice, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi.

Strasbourg – Nice Maç Bilgileri

Strasbourg – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında  Lebo Mothiba, Angelo Gabriel ve Karol Fila’nın sakatlıkları bulunurken, Dreyer ise kart cezalısı. Nice’da ise Valentin Rosier ve Sofiane Diop’un sakatlıkları bulunuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Andrey Santos, Ângelo Borges, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro, Dilane Bakwa.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Romain Perraud, Moffi, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Strasbourg, ligde kalmayı garantilemek istiyor. Nice ise yükselişe geçmek ve Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek istiyor. İki takımında son haftalardaki etkisini sürdüreceğini ve zorlu 90 dakikada gol bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollü mücadelede, Nice deplasmandan rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekip 3 golle 3 puanı alırken, Strasbourg ise iç sahada sadece 1 gol atabildi ve mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.