Leipzig – Greuther Fürth İddaa Tahmini 23.10.2021

Leipzig, 23 Ekim Cumartesi günü evinde, Almanya Bundesliga‘nın en zayıf halkası Greuther Fürth‘ü konuk edecek. beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Leipzig galibiyetine 1.13, beraberliğe 9.00, Greuther Fürth galibiyetine ise 21.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.06, beraberliğe 5.20, konuk ekibe ise 10.00 oran veriyor.

Leipzig Rotasını Lige Çevirdi

Leipzig, Almanya Bundesliga’da vites yükseltti. Nagelsmann ile yolların ayrılmasının ardından göreve Jesse Marsch’ı getirirken, ligde üst üste puan kayıpları yaşamış ve sezona oldukça kötü başlamıştı. Son 4 haftada ise 2 galibiyet, 2 beraberlikle birlikte yükselişe geçmeyi başaran Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı PSG mağlubiyetinin ardından, rotasını Bundesliga’ya çevirdi. Grupta 3 maçtan 3 mağlubiyet alan ev sahibi, PSG karşısında 1-0 ve 2-1 öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamadı ve 3-2 mağlup oldu. Devler sahnesinde umutları azalan ekip hedef Bundesliga. Fürth ile karşılaşacak olan Leipzig, taraftarı önünde mutlak favori.

Zayıf Halka Greuther Fürth

Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga sahnesinde 8. hafta en zayıf halka olarak çıkan Greuther Fürth, evinde en yakın rakibi Bochum’u konuk etti. Kendisi gibi ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Bochum’a 1-0 kaybeden Fürth, en alt sıradan kurtulmayı başarmazken, galibiyet hasretini tam 8 haftaya çıkardı. Bu sezon tüm rakiplerine puan kaptıran Stefan Leitl ve öğrencilerinin sadece 1 puanı bulunuyor. 8 haftada 20 gol yiyen ekip, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını da ortaya koydu. Fürth uzun süredir toparlanmak adına umut vermiyor.

Maç Bilgileri

Leipzig – Greuther Fürth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Brobbey, Halstenberg, Olmo ve Saracchi’nin sakatlığı bulunuyor. Greuther Fürth takımında ise Bauer, Jung, Kehr, Ngankam ve Nielsen sakat.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Klostermann, Mukiele, Simakan, Willi Orban, Tyler Adams, Haidara, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Greuther Fürth’ün ilk 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Hoogma, Meyerhofer, Dudziak, Itter, Seufert, Seguin, Green, Adrian Fein, Dickson Abiama, Hrgota.

Son 4 haftada maç kaybetmeyen Leipzig, Bundesliga sahnesinde yükselişini Fürth galibiyetiyle sürdürecektir. Ev sahibinin iç sahada rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.30

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig evinde rahat kazandı. Ev sahibi tam 4 golle galibiyet hedefine ulaşırken, rakibi Fürth’e sadece 1 gol şansı verdi.