Wolfsburg – Freiburg İddaa Tahmini 23.10.2021

Almanya Bundesliga‘da 9. hafta heyecanı 23 Ekim Cumartesi günü devam ederken, Türkiye saati ile 16:30‘da, Wolfsburg ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

İddaa ve Bahis Tahmini

Volkswagen Arena’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Wolfsburg galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.30, Freiburg galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.70 olarak verilmiş.

Wolfsburg Üst Üste Mağlubiyetler Aldı

Wolfsburg, önce Almanya Bundesliga ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’nde düşüşe geçti. Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Mark van Bommel’in öğrencileri, son 3 haftayı 3 mağlubiyetle kapatırken, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Lille ve Sevilla’dan 1 puan aldıktan sonra, geçtiğimiz hafta Salzburg’a 3-1 kaybetti. Son 4 maçı farklı mağlubiyetlerle sonuçlanan Wolfsburg, hem hücum etkisini kaybetti, hem de savunmada üst üste bireysel hatalara imza attı. Toparlanacak güçte olduğunu ilk 5 haftadaki performansıyla ispatlayan Wolfsburg, Freiburg karşısında kazanarak, kabusa son vermek istiyor.

Freiburg Namağlup Tek Takım

Almanya Bundesliga’nın 8. haftası evinde Leipzig’i konuk eden Freiburg, taraftarı önüne namağlup bir seriyle çıkarken, maç boyunca zor anlar yaşasa da, güçlü rakibine geçit vermedi. İlk yarıda oyun hakimiyetini rakibine kaptıran Christian Streich’in öğrencileri, ikinci yarıda Manuel Gulde’nin oyuna girmesiyle birlikte oyundaki etkisini arttırırken, sahneye Jeong Woo-Yeong çıktı ve takımına 1 puanı getirdi. Freiburg, Almanya Bundesliga’da yenilgisi bulunmayan tek takım. Harika bir sezon başlangıcına imza atan Freiburg, son 3 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlikle noktaladı.

Maç Bilgileri

Wolfsburg – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg cephesinde Bialek, Gerhardt, Weghorst, ve Schlager’in sakatlığı bulunuyor. Freiburg takımında Schmid sakat. 

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Bornauw, Josuha Aster Vranckx, Philipp, Maxi Arnold, Nmecha, Steffen.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Manuel Gulde, Günter, Dominique Heintz, Keitel, Yeong, Eggestein, Grifo, Höler.

Sezona harika başladıktan sonra düşüşe geçen Wolfsburg ve ilk haftadan itibaren harika performansını sürdüren Freiburg’un, bu zorlu mücadelede gol bulacağı fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bundesliga’nın namağlup takımı Freiburg, Wolfsburg engeline de takılmadı ve yenilmezlik serisini deplasmanda farklı galibiyetle taçlandırdı.