Hertha Berlin – Mönchengladbach İddaa Tahmini 23.10.2021

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 23 Ekim Cumartesi günü naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 9. hafta mücadelesinde, Hertha Berlin‘in rakibi Mönchengladbach. Maçın başlama saati 19:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Herhta Berlin galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.60, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.03 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Evine 3 Puanla Döndü

Frankfurt deplasmanında maça hızlı başlayan ve henüz 7. dakikada Richter ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Devre arasına kadar skoru korumayı başaran ev sahibi, ikinci yarıda ise Ekkelenkamp ile farkı 2’ye çıkartırken, Milli ara dönüşü deplasmandan 2-1’lik galibiyetle döndü. 6-0’lık Leipzig hezimetinin ardından Freiburg’a 2-1 kaybederek, kötü gidişatını sürdüren Pal Dardai’nin öğrencileri, Milli arayla toparlandı. Alt sıralarda yer alan Hertha Berlin, Mönchengladbach karşısında seriyi sürdürmek istiyor.

Mönchengladbach Galibiyeti Kaçırdı

Aşlmanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta iç sahadaStuttgart’ı konuk eden Mönchengladbach, oyun etkisini skora taşıyamadı. Konuk ekip kalesine gelen ilk isabetli şutta 1-0 geriye düşerken, oyun hükmetmeyi başardı ve skoru 1-1’e getirdi. Ancak konuk ekip bulduğu gol fırsatlarını geri kalan dakikalarda bir türlü değerlendiremedi ve karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Adi Hütter’in öğrencileri, son 3 haftadan iyi performanslarla namağlup çıkmayı başardı. Wolfsburg ve Dortmund engellerini 3’er puanla geçen ekip, oyun etksini hız kesmeden sürdürse de, Stuttgart karşısında galibiyeti kaçırdı.

Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin cephesinde Dardai, Gechter, Jarstein, Klunter, Maolida, Torunarigha ve Zeefuik’in sakatlığı bulunuyor. Mönchengladbach takımında ise Bensebaini, Doucoure, Kone, Kramer, Lainer ve Thuram sakat.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Stark, Mittelstadt, Dedryck Boyata, Pekarik, Suat Sardar, Boateng, Ascacibar, Tousart, Cunha, Jastrzembski.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Jordan Beyer, Elvedi, Jantschke, Scally, Neuhaus, Wolf, Laszlo Benes, Hermann, Stindl, Alassane Plea.

3 haftadır rakibinden daha iyi performanslar sergileyen ve 3 haftadan 7 puan çıkaran Mönchengladbach, Hertha Berlin deplasmanından 3 puanla çıkmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 40. dakikada Marco Richter oldu ve ev sahibi Hertha Berlin’e zorlu iç saha sınavında galibiyeti getirdi. Mönchengladbach ise düşüşünü deplasmanda sürdürdü.