Barcelona Real Madrid İddaa Tahmini 24.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Barcelona ile Real Madrid, El Clasico derbisinde karşı karşıya gelecek. Saat 17.15’te başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Barcelona ile Real Madrid arasında dev bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranları incelediğimizde ev sahibi Barcelona galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.75, konuk ekip Real Madrid galibiyetine 2.50 oran belirlenmiş durumda.

Barcelona’da Hedef 3 Puan

Barcelona, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da Valencia’yı konuk eden Barcelona, rakibini 3-1 mağlup etti ve bir önceki hafta alınan Atletico Madrid mağlubiyetin unutturdu. Bu sezon La Liga’da 8 maçta sadece 4 galibiyet alabilen Ronald Koeman’ın ekibi, hiç güven vermiyor. Geçtiğimiz hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Dynamo Kiev’i 1-0 mağlup eden Barcelona, gruptaki ilk galibiyetini aldı. El Clasico öncesinde Barcelona’da Pedri, Braithwaite ve Araujo’nun sakatlıkları var.

Real Madrid Liderliği Kaptırdı

Real Madrid, milli maç arasından önceki hafta Espanyol’a kaybetmişti. Rakibine deplasmanda 2-1 mağlup olan Real Madrid, son 2 maçından da galibiyet alamadan ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sonu Athletic Bilbao ile oynamaları gereken karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Liderliği Real Sociedad’a kaptıran Carlo Ancelotti’nin ekibi, La Liga’da 3. Sıraya geriledi. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi mesaisinde olan Real Madrid, Shakhtar Donetsk deplasmanından 4-0’lık galibiyet ile döndü. Bu hafta La Liga’da Barcelona’ya konuk olacak Real Madrid’de Eden Hazard, Dani Carvajal, Isco ve Luka Jovic’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Barcelona – Real MadridMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Pedri, Braithwaite ve Araujo’nun sakatlıkları var. Real Madrid’de Eden Hazard, Dani Carvajal, Isco ve Luka Jovic’in sakatlıkları bulunuyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Emerson Leite, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Coutinho, Memphis Depay, Luuk De Jong

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Nacho, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, ezeli rakibine göre sezona daha iyi başladı. Barcelona’ya güvenmek pek kolay değil. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, Camp Nou’da kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.04

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: El Clasico’da gülen taraf Real Madrid oldu. Barcelona’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve liderliği tekrardan geri aldılar.