Sevilla Levante İddaa Tahmini 24.10.2021

İspanya La Liga’da üst üste 9 maçtır kazanamayan Levante deplasmanda, Sevilla’ya konuk olacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Sevilla ve Levante arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 1.48, beraberlik 4.50, Levante kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Sevilla İç Sahada Kayıpsız

Sevilla, milli maç arasından önceki hafta Granada deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Geçtiğimiz hafta ise Celta Vigo deplasmanına konuk olan Sevilla, rakibini 1-0 ile geçti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da bu sezon 5. Galibiyetini alan Sevilla, 17 puan ile 4. Sırada bulunuyor. Bu sezon Ramon Sanchez Pizjuan’da puan kaybı yaşamayan Sevilla, oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Bu hafta Levante’yi konuk edecek Sevilla’da eksik yok.

Levante 9 Maçtır Kazanamıyor

Levante, geçtiğimiz hafta yine kazanamadı. İç sahada konuk ettikleri Getafe ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan Levante, üst üste 9 maçtır galibiyet alamıyor. Düşme hattında yer alan Levante, bu hafta Sevilla deplasmanına konuk olacak. La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmada da gol atamayan Levante, hücum anlamında da oldukça sorunlu. Bu hafta Levante’de Sergio Postigo ve Jose Campana’nın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Sevilla – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Sergio Postigo ve Jose Campana’nın sakatlığı bulunuyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Rakitic, Joan Jordan, Fernando, Erik Lamela, Ocampos, Papu Gomez, En Nesyri

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

İddaa Tahmini

Sevilla, bu sezon iç sahada puan kaybı yaşamadı. 9 maçtır kazanamayan Levante’yi iç sahada rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 5-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 8 golün çıktığı maçta kazanan Levante oldu. Sevilla, rakibin 5-3 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu.