Granada Getafe İddaa Tahmini 28.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Son sıradaki Getafe deplasmanda, Granada’ya konuk olacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Granada Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Granada kazanır 2.65, beraberlik 2.85, Getafe kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Granada Puanla Döndü

Granada, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Osasuna deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Son 2 maçından 4 puan çıkartan Granada’nın bu sezon La Liga’da tek galibiyeti var. Ligde tek galibiyetini iç sahada Sevilla’ya karşı aldılar.Düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alan Robert Moreno’nun ekibi, bu hafta Getafe’yi konuk edecek. Maç öncesinde Granada’da Yan Brice ve Neyder Lozano’nun sakatlıkları devam ediyor.

Getafa 10 Maçtır Kazanamıyor

Getafe’nin kazanama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de Celta Vigo’yu konuk eden Getafe, rakibine 3-0 kaybetti. La Liga’da bu sezon oynadığı 10 maçta henüz galibiyet almayı başaramayan Getafe, Quique Flores yönetiminde oynadığı 3 maçta ise 2 puan alabildi. La Liga’da son sırada yer alan Getafe, düşme adayları arasında başı çekiyor. Bu hafta Granada’ya konuk olacak Getafe’de Dakonam Djene ve Chema Rodriguez kart cezalısı. Vitolo ise sakat.

Maç Bilgileri

Granada – Getafa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Yan Brice ve Neyder Lozano’nun sakatlıkları devam ediyor. Getafe’de Dakonam Djene ve Chema Rodriguez kart cezalısı. Vitolo ise sakat.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

Getafa'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Jorge Cuenca, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Sandro Ramirez

İddaa Tahmin

Granada’nın kazanmasını bekliyorum. Sevilla ve Osasuna maçlarından 4 puan çıkarttılar. Son sıradaki Getafe karşısında da kazanacak güçteler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.16

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Granada, iç sahada kazanamadı. Son sırada yer alan Getafe ‘yi konuk ettiler ve 1 puana razı oldular.