Levante Atletico Madrid İddaa Tahmini 28.10.2021

İspanya La Liga’da üst üste 10 maçtır kazanamayan Levante evinde, Atletico Madrid karşısında puan peşinde. Mücadele saat 22.30’da start alacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Levante ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Levante kazanır 5.55, beraberlik 3.60, Atletico Madrid kazanır ise 1.74 olarak açıklanmış.

Levante Düşme Hattında

Levante, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Sevilla deplasmanından 5-3’lük mağlubiyet ile döndüler. La Liga’da galibiyet hasreti devam eden Levante, üst üste 10 maçtır galibiyet alamıyor. Yedikleri 18 golle de ligin en fazla gol yiyen takımı olduklarını belirtelim. 5 puanı bulunan ve düşme hattında yer alan Levante, bu hafta Atletico Madrid’i konuk edecek. Maç öncesinde Levante’de Roger Marti ve Mickael Malsa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid Evinde Kazanamadı

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta konuk ettiği Real Sociedad ile yenişemedi. İç sahada 2-0 geriye düştüler ama Luis Suarez’in golleriyle 1 puanı aldılar. Real Sociedad ile 2-2 berabere kalan Atletico Madrid, bu sezon La Liga’da oynadığı 9 maçın 4’ünde puan kaybı yaşadı. Son 5 maçta ise sadece 2 galibiyet alabildiler. Lider Real Sociedad’ın 3 puan gerisinde bulunan Atletico Madrid, bu hafta Levante deplasmanında kazanmak istiyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Marcos Llorente ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Levante – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Roger Marti ve Mickael Malsa’nın sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid’de Marcos Llorente ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları var.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Anton Griezmann, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın favorisi. Levante’yi deplasmanda mağlup ederler ve zirve takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.74

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid’de puan kayıpları devam etti. Levante deplasmanında 2 puan bıraktılar.