Napoli – Bologna İddaa Tahmini 28.10.2021

Napoli evinde Bologna’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde 10. haftanın kapanış mücadelesi, 28 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Napoli galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.50, Bologna galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.20, beraberliğe 4.30, konuk ekibe ise 6.20 oran veriyor.

Napoli’de Seri Sona Erdi

Napoli ilk puan kaybını yaşarken, maç eksiğiyle liderliği Milan’a kaptırdı. Ev sahibi geçtiğimiz hafta Roma deplasmanına 8 maçlık galibiyet serisiyle konuk olurken, Olimpico Stadı’nda skor üretmeyi başaramadı ve golsüz beraberlikle yetinerek, ligde ilk puan kaybını yaşadı. 9 haftada sona ererken, ilk kez puan kaybeden ve skor üretmeyi başaramayan Napoli, Derby Del Sole’de kaybetmeyerek, rüştünü bizlere bir kez daha ispatladı. 9 maçta sadece 3 gol yiyen Luciano Spalletti’nin öğrencileri, ligin en iyi savunma performansına sahip. Napoli galibiyetlerine kaldığı yerden devam ederek, tekrar zirvedeki yerini Milan’dan geri almak istiyor.

Bologna’yı Kırmızı Kartlar Yaktı

Bologna geçtiğimiz hafta evinde Milan’ı konuk ederken, karşılaşmanın son 70 dakikasını 10 kişi, son 32 dakikasını ise 9 kişi geçirmek zorunda kalırken, rakibine 4-2’lik skorla teslim oldu. Bologna 2-0 geriden gelerek skor 2-2’ye getirmeyi başarsa da, eksik oynamanın zorluğunu fazlasıyla yaşadı ve namağlup takımlar arasında yer alan Milan’a direnemedi. 9 hafta sonunda 3. mağlubiyetini alan Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, ligde kolay maç kaybetmese de, son 6 haftadan sadece tek galibiyet alabildi.

Maç Bilgileri

Napoli – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli cephesinde Malcuit ve Ounas’ın sakatlığı bulunuyor. Bologna takımında ise Soumaoro ve Roberto Soriano kart cezalısı. Michael ve Bonifazi ise sakat.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Nicolas Dominguez, Mitchell Dijks, De Silvestri, Aaron Hickey, Santander, Svanberg, Barrow, Roberto Marko Arnautovic, Vignato, Orsolini.

Napoli derbiden 1 puanla döndü ve ilk kez puan kaybı yaşadı. Ancak ev sahibin derbi performansında oldukça iyiydi. Deplasmanda kaybetmeyen Napoli, iç sahada galibiyetlerine kaldığı yerden devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.67

Best10 Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli evinde Fabian Ruiz’in tek, Lorenzo Insigne 2 golüyle rahat bir galibiyet aldı. Attığı 3 gole karşılık rakibine gol şansı vermeyen ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde tekrar lider olmayı başardı.