Burnley Brentford Bahis Tahmini 30.10.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 9 maçtır kazanamayan Burnley evinde, Brentford’u konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de oynanacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

BurnleyBrentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Burnley kazanır 2.70, beraberlik 3.30, Brentford kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Burnley 9 Maçtır Kazanamıyor 

Burnley’de puan kayıpları sürüyor. Geçtiğimiz hafta Southampton deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönen Sean Dyche’ın ekibi, puanını 4’e yükseltti. Bu sezon Premier Lig’de oynadıkları 9 maçta da galibiyet almayı başaramadılar. Üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Burnley, 4 puan ile düşme hattında yer alıyor. Norwich City ile beraber ligin en vasat takımı olarak gösteriliyorlar. Bu hafta Brentford’u konuk edecek Burnley’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Brentford Deplasmanda Kaybetmiyor 

Brentford, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. 2 hafta önce Chelsea’ye 1-0 kaybeden Thomas Frank’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Leicester City karşısında 2-1 kaybetti. Son 2 maçtan puansız ayrılan Brentford, bu sezon ilk kez üst üste 2 mağlubiyet yaşamış oldu. Bu sezon deplasmanda ise Brentford’un hiç mağlup olmadığını belirtelim. Premier lig’de oynadıkları 4 deplasman maçında 8 puan topladılar. Son deplasman maçında West Ham’ı 2-1 ile geçen Brentford, bu hafta Burnley karşısında da galibiyet arayacak.

Maç Bilgileri

Burnley – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Dale Stephens’in sakatlığı bulunuyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Burnley, sezonun vasat takımlarından biri. Henüz galibiyet almayı başaramadılar. Brentford’un deplasmanda mağlubiyeti bulunmuyor. Bu hafta Burnley deplasmanında da puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.30

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley, bu sezon Premier Lig’de ilk galibiyetini aldı. Brentford’u 3-1 ile geçtiler ve moral buldular.