Leicester City Arsenal İddaa Tahmini 30.10.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Arsenal deplasmanda, Leicester City’e konuk olacak. Mücadele saat 14.30’da start alacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Leicester City ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leicester City galibiyetinin 2.50, beraberlik tercihinin 3.55, Arsenal galibiyetinin ise 2.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leicester City Galibiyet Peşinde 

Leicester City, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Brentford deplasmanında 2-1 kazandılar ve üst üste 2. Galibiyetini aldılar. Premier Lig’de son 4 maçta mağlubiyet yaşamayan ve bu süreçte 8 puan toplayan Leicester City, son haftalarda çıkışa geçmiş durumda. Bu hafta King Power’da Arsenal’ı konuk edecek Leicester City’de Wesley Fofana ve James Justin’in sakatlıkları bulunuyor.

Arsenal’da Moraller Yerinde

Arsenal’da Moraller yerinde. Premier Lig’de son haftalarda önemli sonuçlar alan Londra ekibi, geçtiğimiz hafta Emirates’de konuk ettiği Aston Villa’yı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’de oynadığı son 6 maçtan da mağlubiyet yaşamadan ayrılan Mikel Arteta’nın öğrencileri, hafta içi ise Lig Kupası’nda Leeds United’ı 2-0 ile geçti ve tur atladı. Adını çeyrek finale yazdıran Arsenal’da Moraller yerinde. Maç öncesinde Arsenal’da Granit Xhaka’nın sakat olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Leicester City – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve S SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Wesley Fofana ve James Justin’in sakatlıkları bulunuyor. Arsenal’da Granit Xhaka’nın sakat olduğunu belirtelim.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, El Neny, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang

İddaa Tahmini

Gollü bir maç beklentim var. Hem Arsenal hem de Leicester City gol bulur. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, ilk yarıda bulduğu gollerle rahat bir galibiyet aldı. King Power’da Leicester City’i 2-0 mağlup ettiler.