Günün İddaa Kuponu (3) 31.10.2021

31 Ekim Pazar günü için 3 güvendiğim Fransa Ligue 1 mücadelesini kupon olarak derledim. Hafta sonunda Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Clermont – Marsilya: MS 2, 1.99 (iddaa) – 2.39 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘in 12. haftasında, ligin yeni temsilcisi Clermont, ligin gedikli takımlarından Marsilya‘yı evinde konuk edecek. 31 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Clermont cephesinde Johan Gastien’in hatası pahalıya mal oldu. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanına konuk olan ev sahibi, henüz 30. dakikada, rakibine sinirlenerek büyük bir hataya imza atan Gastien’in kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Eksik oynamanın zorluğunu yaşayan ve haftayı 2-1’lik mağlubiyetle kapatan Clermont, son 9 haftanın 8’inde puan kaybetti. Sezona üst üste 2 galibiyetle başlayan ligin yeni temsilcisi, son haftalarda ise etkisiz kaldı. Savunmada bireysel hatalar dikkat çekerken, 9 haftada sadece Lille karşısında kazanan ekip, 14. sıraya kadar geriledi. Hafta içi Fransa Ligue 1’in erteleme maçında Nice karşısına çıkan Marsilya, ilk maçta rakibi karşısında 1-0 geriye düşmüş ancak çıkan olayla sebebiyle karşılaşmanın yeniden oynanmasına karar verilmişti. Hafta içi olaylı maçın rövanşında Nice deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Marsilya, derbi performansıyla dikkat çekti. Lider PSG’ye gol şansı vermeyen ve rakibinden 1 puanı koparan ekip, son 3 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olsa da, 2 beraberlik, 1 galibiyetle çıkmayı başardı. 11 hafta sonunda 5 galibiyet, 4 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran Marsilya, Jorge Sampaoli yönetiminde iyi bir sezon geçiriyor. Adını ilk 4 içerisine yazdırmayı başaran konuk ekip, iyi derbi performansının ardından Clermont deplasmanında galibiyeti hedefliyor. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalan Marsilya, 2 haftadır beraberliklerle puan kaybetse de, ezeli rakiplerine 3 puan fırsatı vermedi. İlk 4 içerisine giren Marsilya, Clermont deplasmanında 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Brest – Monaco: MS 2, 1.55 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘in 12. haftası kapsamında, düşme hattındaki Brest evinde 8. sıradaki Monaco‘yu konuk edecek. 31 Ekim Pazar günü fikstüründe yer alan karşılaşma Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak ve beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de 11. hafta geride kalırken tüm rakiplerine gol atmayı başaran anacak galibiyeti bulunmayan tek takım Brest oldu. Bu süreçte galibiyeti bulunmayan iki takım var. Birisi en alt sıradaki Saint Etienne diğeri ise Brest. Gol sorunu yaşamayan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, savunma hattında ise kabus gibi günler geçiriyor. Düşme potasının içerisinde yer alan Brest, attığı 12 gole karşılık, kalesinde 20 gole engel olamadı. Monaco galibiyetlerine geri döndü. Fransa Ligue 1 sahnesinde 4 maçlık yenilmezlik serisi elde eden ve Lyon derbisine 3’te 3 yaparak çıkan Monaco, ezeli rakibine 2-0’lık skorla teslim olduktan sonra, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda namağlup performansını PSV galibiyetiyle taçlandırırken, Avrupa dönüşü Fransa Ligıe 1’de Montpellier’i 3-1 mağlup etti. Galibiyetlerine kısa süre içerisinde geri dönmeyi başaran Niko Kovac’ın öğrencileri, sezona yaptığı kötü başlangıcın telafisini yapıyor diyebiliriz. Son 5 haftadan 4 galibiyet almasına karşın, 8. sırada yer alan Monaco’nun, üst sıralar için kazanmaya devam etmesi gerekli. Son 5 haftadan 4 galibiyetle çıkmayı başaran, Avrupa sahnesinde ise namağlup liderlik koltuğunda oturan Monaco, ligin zayıf halkalarından Brest karşısında kazanmaya devam edecektir.

Angers – Nice: MS 2, 2.07 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Angers evinde Nice‘ı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 12. hafta mücadelesi, 31 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 15:00′te, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.Fransa Ligue 1’in 11. haftasında Saint Etienne deplasmanına konuk olan Angers, Traore ve Fulgini’nin golleriyle 2-0 öne geçmeyi başarsa da, ikinci yarıda ligin en zayıf halkası karşısında skoru koruyamadı. Yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Angers, 11 hafta sonunda 4 galibiyet almayı başarırken, bu galibiyetlerin 2’sini ilk 2 haftada, geri kalan 2’sini ise son 9 haftada alabildi. Düşüşe geçen ve Ligue 1’in en zayıf halkası Saint Etienne karşısında dahi 1 puana razı gelen ev sahibi, 12. hafta öncesi galibiyet adına güven vermedi. Nice yeni hocası Christophe Galtier yönetiminde iyi bir sezon geçiriyor. Konuk ekip 11 hafta sonunda 3. sırada kendisine yer bulurken, geçtiğimiz hafta içi Marsilya ile erteleme maçında karşı karşıya geldi. 6. dakikada Gouiri’nin golüyle öne geçmeyi başaran Nice, üstünlüğünü koruyamadı ve haftayı 1-1’lik beraberlikle kapattı. Lider ile arasında 11 puan fark bulunan Nice, attığı 21 golle liderin ardından ligin en iyi hücum performansını sergiledi. Kalesinde ise sadece 8 gole izin veren konuk ekip, hem savunma hem de hücum performansıyla Ligue 1 sahnesinde güven vermeye devam ediyor. Ligue 1’in 3. sırasında yer alan Nice, zirvenin 11 puan gerisinde yoluna devam ederken, formsuz Angers deplasmanında puan farkının açılmasına izin vermeyecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.38

Bets10 Bahis Oranı: 10.21