Günün İddaa Kuponu (4) 31.10.2021

31 Ekim Pazar akşamı İddaa fikstüründe sahne alacak 3 Fransa Ligue 1’in 12. hafta mücadelesini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Montpellier – Nantes: 02 (Ç), 1.38 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘in 13. sırasında yer alan Montpellier ile 7. sırada yer alan Nantes, 31 Ekim Pazar akşamı Mosson Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:00‘de sahne alacak müsabakanın yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’de 11. hafta sona ererken, sadece 2 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başaran Montpelllier, Saint Etienne ve Lens karşısında kazanırken, kalesinde gol gördüğü 9 haftada ise sadece Lorient’i 3-1 mağlup edebildi. Savunma zafiyetlerine çözüm bulamayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monaco deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, Lens galibiyetinin ardından gelen puan kaybı Montpellier’i tekrar alt sıralara taşıdı. 13. sırada yer alan ve istikrardan uzak kalan ekip, iç sahada tekrar yükselişe geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 11. haftasında Clermont karşısına taraftarı önünde çıkan Nantes, ilk yarıda rakibine hem skor olarak hem de oyun olarak üstünlük kurmayı başarırken, Andrei Girotto konu ekibi şık golle devre arasına 1-0 önde taşımayı başardı. Sebastien Corchia henüz 39. dakikada kırmızı kart görürken, 10 kişi kaldığı mücadelede rakibine 1 isabetli şut şansı veren Nantes, haftayı 2-1’lik galibiyetle kapattı. Son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 7. sıraya kadar yükseldi ve üst sıra takibini bırakmadı. Üst sıra takibini sürdüren ve son 3 haftadan 7 puanla namağlup çıkmayı başaran Nantes, seriyi Montpellier deplasmanında sürdürecek ve 12. haftada kaybetmeyecektir.

Strasbourg – Lorient: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 31 Ekim Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 12. hafta mücadelesinde, Strasbourg‘un konuğu Lorient. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:00. Strasbourg, Fransa Ligue 1 sahnesinde 10 haftadır iyi bir hücum performansı ortaya koyarken, bir türlü çözülmeyen savunma zafiyetleri ev sahibinin üst sıralardan uzak kalmasına neden oldu. Strasbourg son 10 haftanın tamamında skor üretmeyi başarırken, sadece 4 maçından galip ayrıldı. Ligue 1’in en zayıf halkası Saint Etienne’yi iç sahada 5-1 mağlup ettikten sonra Rennes deplasmanına konuk olan Strasbourg, hücum etkisini de kaybedince 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Lorient, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamladı. Sezon genelinde de kolay maç kaybetmese de, galibiyet adına zorlanan konuk ekip, 11 hafta sonunda 15 puanla 10. sırada yer aldı. 2 mağlubiyeti bulunan Lorient, geri kalan 9 karşılaşmadan ise 6 beraberlik, 3 galibiyet aldı. Son olarak geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Bordeaux karşısında 1-0 geriden gelerek, skoru 1-1’e getirmeyi başaran Christophe Pellissier’in öğrencileri, üst üste gelen beraberliklerle üst sıralardan uzak kaldı.Maç kazanmakta zorlanan iki yakın rakibin mücadelesinde, taraflar kazanarak yükselişe geçmek istiyor. İki takımında gol bulacağını ancak kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Bordeaux – Reims: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; Matmut Atlantique Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Bordeaux sahasında Reims‘i konuk edecek. 31 Ekim Pazar günü saat 17:00‘de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Fransa Ligue 1’in 11. haftasında Lorient deplasmanına konuk olan Bordeuax, Alberth Elis’in 46. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü sadece 20 dakika koruyabildi ve 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrılırken, son 5 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçirdi. 11 hafta sonunda ise 10 haftanın tamamında puan kaybeden Bordeuax, yeni teknik adamı Vladimir Petkovic yönetiminde zayıf halkalar arasında yer almaktan kurtulamadı. Sadece en alt sıradaki Saint Etienne karşısında galibiyeti bulunan ev sahibi geri kalan 10 haftadan ise 6 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Reims, Fransa Ligue 1 sahnesinde 11. haftayı iç sahada 2-1’lik Troyes mağlubiyetiyle kapatırken, son 3 haftanın tamamında puan kaybederek, düşme hattına bir adım daha yakınlaştı. Son 3 haftada 1 puanı bulunan, 11 hafta sonunda ise 11 puanı bulunan Reims, en yakın rakiplerinden Troyes karşısında dahi maç kazanmayı başaramazken, düşüşünü sürdürdü. 11 hafta sonunda 2 galibiyet, 5 beraberlikle yoluna devam eden Reims, Oscar Garcia önderliğinde galibiyet adına güven vermedi. Fransa Ligue 1’de zayıf savunma performansları sergileyerek alt sıralara demir atan Bordeaux ve Reims, galibiyet hedefiyle çıkacağı bu zorlu mücadelede birbirlerine gol atmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.96

Bets10 Bahis Oranı: 5.90