Günün İddaa Kuponu 03.11.2021

3 Kasım Çarşamba günü için İddaa fikstüründe 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Şampiyonlar Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Sporting – Beşiktaş: H1, 1.82 (iddaa) – 2.11 (Bets10) ; 3 Kasım Çarşamba günü Portekiz temsilcisi Sporting evinde temsilcimi Beşiktaş‘ı konuk edecek. C Grubu‘nun 4. hafta fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak ve EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ilk 2 haftayı Ajax ve Dortmund karşısında mağlubiyetlerle noktalayan Sporting, kendisi gibi ilk 2 haftada mağlubiyetten kurtulamayan Beşiktaş karşısına deplasmanda çıkarken, rakibinin zaaflarını iyi analiz eden ekip, doğru bir oyun planıyla İstanbul deplasmanından rahat bir galibiyet aldı. Gol perdesini Sebastian Coates açarken, Sarabia ve Paulinho farkı arttıran isimler oldu. Evine 4-1’lik galibiyetle dönen Sporting, Şampiyonlar Ligi sahnesinde umut bulurken, Portekiz Premier Ligi’nde ise namağlup performansını sürdürüyor. Ev sahibi kendi liginde 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun ilk 3 haftasında mağlubiyetten kurtulamayan Beşiktaş, Sporting deplasmanı öncesinde bir şokta sakatlık haberleriyle yaşadı. Siyah Beyazlılarda Domagoj Vida, Georges-Kevin N’Koudou, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic ve Valentin Rosier sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Evinde Sporting’e 4-1 mağlup olarak, gruptan umudunu kesen Beşiktaş, sadece Şampiyonlar Ligi sahnesinde değil, Türkiye Süper Ligi’nde de zor günler geçiriyor. Son haftayı Hatayspor karşısında 1-0’lık mağlubiyetle kapatan Beşiktaş, son şampiyon olarak sezona başlarken, 11 hafta sonunda liderin 7 puan gerisinde yer aldı. İstanbul deplasmanından harika bir galibiyet çıkaran Sporting, gruptan çıkma umutlarını sürdüren taraftı. Portekiz temsilcisi eksik bir kadro ile sahasına gelecek olan Beşiktaş karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Leipzig – PSG: MS 2, 1.96 (iddaa) – 2.36 (Bets10) ; Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun lideri PSG, 3 Kasım Çarşamba akşamı Leipzig deplasmanına konuk olacak. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 3. hafta sona ererken, Leipzig Jesse Marsch yönetiminde en zayıf halka oldu. Manchester City ve PSG’ye deplasmanda kaybeden ekip, Club Brugge karşısında ise iç saha avantajına rağmen mağlubiyetten kurtulamadı. Grupta bitime 3 hafta kala henüz puanı bulunmayan Leipzig, zirveden 7, 2. sıradan ise 6 puan uzaklıkta yer alıyor. Ev sahibi Almanya Bundeslgia sahnesinde de zor günler geçiriyor. ilk 10 haftada sadece 15 puan toplayabilen ekip, 8. sıraya kadar gerilerken, zirvenin tam 10 puan gerisine düştü. Son olarak Frankfurt deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Leipzig, yeni hocasıyla iyi performanslar sergilemekten uzak kaldı. PSG iki kulvarda birden liderliğini sürdürüyor. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftadan tek mağlubiyetle çıkmayı başaran ve son 3 haftada Angers ile Lille’i mağlup etmeyi başarırken, Marsilya deplasmanından 1 puanla dönen PSG, en yakın rakibinin 8 puan üzerinde, liderlik koltuğunda oturuyor. Mauricio Pochettino’nun öğrencileri Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ise 3 hafta sonunda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, topladığı 7 puanla Manchester City, Club Brugge ve Leipzig’i gerisinde bırakarak, lider olmayı başardı. Parc des Princes’de ağırladığı Leipzig’i 3-2 mağlup etmeyi başaran PSG, kötü savunma performansına rağmen kazanma alışkanlığını sürdürmeyi başardı ve galibiyet adına devler sahnesinde güven verdi. Fransa Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun liderlik koltuğunda oturan PSG, güçlü kadro yapısı ve sergilediği futbolla güven veriyor. Konuk ekip ilk maçta mağlup ettiği Leipzig karşısında, galibiyet adına tekrar denenmeye değer.

FC Sheriff – İnter: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 2.09 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nda, 3 Kasım Çarşamba akşamı, FC Sheriff ile İnter kozlarını paylaşacak. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 23:00‘te, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ilk 2 haftaya aldığı sürpriz galibiyetlerle damga vuran FC Sheriff, namağlup lider olarak çıktığı San Siro deplasmanında İnter engeline takıldı. 1. Eleme Turu’ndan itibaren namağlup bir Şampiyonlar Ligi performansı sergileyen FC Sheriff, D Grubu’nda Shakhtar Donetsk ve Real Madrid’i mağlup ederek liderlik koltuğuna otururken, İnter deplasmanında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan FC Sheriff, Sebastien Thill’in enfes frikik golüne rağmen, deplasmandan puansız döndü. 6 puanı bulunan ve liderliği Real Madrid ile liderliği paylaşan Moldova temsilcisi, 2. maçta İnter’i mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor. İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda galibiyet hedefine FC Sheriff karşısında uzanırken, galibiyetlerine İtalya Serie A Ligi’nde tam gaz devam etti. D Grubu’nun ilk 2 haftasından 1 puan çıkarabilen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, San Siro’da ağırladığı lider FC Sheriff’i 3-1 mağlup ederek, puanını 4’e yükseltirken, 4. haftaya liderin 2 puan gerisinde giriyor. İtalya Serie A Ligi sahnesinde ise Son 2 hafta Empoli ve Udinese’yi 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başaran ve lider ile puan farkını 7’ye indiren İnter, iki kulvarda birden vites yükseltti. Savunma ve hücum hattı haftalar ilerledikçe daha iyi performanslar sergilerken, İnter konuk olacağı Moldova deplasmanında da favori taraf. Şampiyonlar Ligi sahnesinde gol sorunu yaşamayan iki takımda, 4. haftaya üst tur umutlarını koruyarak girerken, bu zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.09

Bets10 Bahis Oranı: 10.40