Liverpool Atletico Madrid İddaa Tahmini 03.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maçında lider Liverpool iç sahada, Atletico Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Liverpool ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.70, beraberlik 3.45, Atletico Madrid kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış.

Liverpool 3 Maçtır Kazanıyor 

Liverpool, grupta oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Milan’ı 3-2, Porto’yu 5-2 ve son olarak ise Atletico Madrid’i deplasmanda 3-2 ile geçtiler. 3’te 3 yapmayı başaran Klopp’un öğrencileri, bu hafta Anfield’da Atletico Madrid’i konuk edecek. Liverpool bugün kazandığı takdirde, gruptan çıkmayı garantileyecek. Geçtiğimiz hafta sonu ise Premier Lig’de Brighton’ı konul edecek Liverpool, 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu hafta Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi maçında karşılaşacak Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor.

Atletico Madrid Sürpriz Arayacak 

Atletico Madrid, grupta 2. Sırada yer alıyor. Lider Liverpool’un 5 puan gerisindeler. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Liverpool’u konuk eden Atletico Madrid, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Grupta tek galibiyetini Milan karşısında alan Diego Simeone’nin öğrencileri, bu hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Real Betis’i konuk eden Atletico Madrid, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. Bu hafta Atletico Madrid’de Savic ve Griezmann’ın cezalı olduklarını belirtelim. Marcos Llorente ise sakat.

Maç Bilgileri

Liverpool – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield’da Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor. Atletico Madrid’de Savic ve Griezmann’ın cezalı olduklarını belirtelim. Marcos Llorente ise sakat.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Griezmann, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid’de Marcos Llorente ve Griezmann’ın sakatlıkları bulunuyor. Liverpool, taraftarı önünde kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, 4’te 4 yaptı. Atletico Madrid’i 2-0 ile geçen Liverpool, gruptan çıkmayı garantiledi.