Lyon – Sparta Prag İddaa Tahmini 04.11.2021

4 Kasım Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘na 3’te 3 yaparak başlayan Lyon, evinde Sparta Prag‘ı ağırlayacak. 4. hafta mücadelesi EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45‘te naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lyon galibiyetine 1.46, beraberliğe 5.10, Sparta Prag galibiyetine ise 7.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.80 oran kazandırıyor.

Lyon Zirveyi Bırakmadı

Lyon, UEFA Avrupa A Ligi A Grubu’nun 3. haftasında harika bir geri dönüşe imza attı. Konuk olduğu Sparta Prag deplasmanında 2-0 geriden gelerek skoru 4-2’ye getirmeyi başaran Lyon, Malo Gusto’nun 74. dakikada kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalırken, 1 kişi eksik mücadele ettiği zorlu Çek Cumhuriyeti deplasmanından 4-3’lük galibiyetle dönmeyi başardı ve ilk 3 haftanın tamamında galip çıkmayı başararak, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Maç başına 3 gol atan Lyon’da, Ekambi attığı 5 golle dikkat çekerken, Auoar ve Paqueta ise hücum hattının bir diğer etkili isimleri oldular. Fransa Ligue 1’de haftayı 2-1’lik Lens galibiyetiyle kapatan ve üst sıra yürüyüşünü ligde de sürdüren Peter Bosz’un öğrencileri, bu hafta evinde kazanarak gruptan lider çıkmayı büyük ölçüde garantileyebilir.

Sparta Prag Savunması Etkisiz Kaldı

Çekya temsilcisi Sparta Prag, UEFA  Avrupa Ligi A Grubu’nda 3. haftaya kadar namağlup yoluna devam etmeyi başarırken, Brondby ve Rangers karşısındaki iyi savunma performansı konuk ekibe 4 puanı getirmişti. 3. hafta ise evinde Lyon’u ağırlayan Pavel Vrba’nın öğrencileri, ilk yarıda Lukas Haraslin’in golleriyle 2-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sürdüremedi ve 4-3’lük mağlubiyetle haftayı tamamladı. Lyon karşısında dirençli bir futbol sergilese de, iyi hücum performansının yanı sıra, savunmada ilk kez bu kadar etkisiz kalan ve kalesinde ilk kez 4 gole engel olamayan Prag, Avrupa Ligi’nde etkili olmayı başarsa da, lider Lyon karşısında iç saha avantajına rağmen yetersiz kaldı.

Maç Bilgileri

Lyon – Sparta Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Gusto kart cezalısı. Dembele, Pintor, Pollersbeck ve Reine-Adelaide sakat. Sparta Prag cephesinde ise Hojer, Julis ve Soucek’in sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Diomande, Leo Dubois, Castello Lukeba, Paqueta, Aouar, Bruno, Mathis Cherki, Cornet, Shaqiri, Ekambi.

Sparta Prag’ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Milan Heca, Andreas Vidheim, Ondrej Celutska, David Hancko, Filip Panak, Michal Sacek, David Pavelka, Vojtech Patrak, David Moberg Karlsson, Minchev, Adam Hlozek.

İki takımın karşı karşıya geldiği mücadelede tam 7 gol atıldı. Savunmada önemli açıklar veren, hücum hattında ise iyi performanslarıyla dikkat çeken tarafların, bu zorlu 90 dakikada da rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rakibine gol şansı vermeyen Lyon, taraftarı önünde 3 puan hedefine 3 golle uzandı. Ev sahibine galibiyeti getiren gollerin 2’si Islam Slimani’den tek gol ise Ekambi’den geldi.