Brondby – Rangers İddaa Tahmini 04.11.2021

EXXEN platformundan 4 Kasım Perşembe günü naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta mücadelesinde, Brondby ile Rangers karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Brondby Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Brondby galibiyetine 4.05, beraberliğe 3.80, Rangers galibiyetine ise 1.95 oran belirlemiş durumda.

Brondby Güven Vermedi

Danimarka Süper Ligi’nde 5 haftadır bileği bükülmeyen ve son  5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başaran Brondby, ligde istediği sonuçları almaya geçte olsa başlarken, Avrupa sahnesinde ise vasat performansını 3. hafta sona ererken, devam ettirdi. 3 maç sonunda golü ve galibiyeti bulunmayan Brondby, tek puanını ilk hafta evinde ağırladığı Sparta Prag ile 0-0 berabere kalarak alırken, 2. hafta Lyon’a 3-0, son hafta Rangers’a ise 2-0’lık skorlarla teslim oldu. Gruptan çıkma umutları sona ermek üzere olan Brondby, iç saha avantajına rağmen Rangers karşısında güven vermiyor.

Rangers Umutlarını Galibiyetle Korudu

İskoçya temsilcisi Rangers, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’na üst üste alınan Lyon ve Sparta Prag mağlubiyetleriyle başlarken, namağlup liderlik koltuğunu korumayı başardığı İskoçya Premier Ligi’nin aksine, Avrupa sahnesinde vasatı aşamadı. Steven Gerrard ve ekibinin gruptan çıkma umutları 3. hafta öncesi fazlasıyla azalırken, konuk ekip evinde ağırladığı Brondby’i, Balogun ve Roofe’nin golleriyle 2-0 mağlup ederken, yarışa yeniden dahil oldu. Brondby karşısında bariz bir üstünlük kurmayı başaran Rangers, deplasmanda da aynı etkiyi göstermek istiyor.

Maç Bilgileri

Brondby – Rangers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brøndby Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brondby takımında Hermansen, Uhre ve Wikstrom sakat. Rangers cephesinde ise Barisic, Helander, Jack, Kent’in sakatlığı bulunuyor.

Brondby’nin ilk 11’i Belli mi?

Brondby’nin muhtemel kadrosu: Mikkelsen, Andreas Maxsö, Kevin Tshiembe, Anton Hendriksen, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Smon Hedlund, Andrija Pavlovic, Peter Bjur, Andreas Bruus.

Rangers’ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Jon McLaughin, James Tavernier, Calvin Ughelumba, Connor Goldson, Leon Balagoun, Jong Lundstram, Steven Davis, Scott Arfield, Joe Aribo, Glen Kamara, Kemar Roofe.

A Grubu’nun en kritik maçında galip çıkarak, üst tur umudunu sürdüren Rangers, iç sahada zorlanmadan mağlup etmeyi başardığı Brodby’i, deplasmanda da mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Rangers, ikinci yarıda Ianis Hagi ile beraberliği yakalasa da, galibiyet adına yetersiz kaldı ve deplasmandan 1 puanla döndü.