Monaco – PSV İddaa Tahmini 04.11.2021

Monaco ile PSV, 4 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45‘te kozlarını paylaşacak. UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesi EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Monaco galibiyetine 2.19, beraberliğe 3.80, PSV galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.86, beraberliğe 3.10, konuk ekibe ise 2.75 oran veriyor.

Monaco Avrupa’da Çok Etkili

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun lideri Monaco, en zorlu 2 deplasmandan 4 puanla çıkmayı başarırken, 3 maç sonunda toplamda 7 puana ulaştı ve grup lideri olmaya devam etti İlk hafta Sturm Graz’ı evinde 1-0 mağlup eden Niko Kovac’ın öğrencileri, Real Sociedad deplasmanında 1, PSV deplasmanından ise 3 puanla çıktı. Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler geçirse de, Avrupa’da iyi hücum performanslarıyla hataya yer vermedi. Ligue 1’in 10. sırasında yer alan ev sahibi, geçen sezon son haftaya kadar şampiyonluk yarışı vermeyi başarırken, yeni sezona etkisiz başladı. Niko Kovac’ın öğrencileri, Ligue 1 performansıyla güven vermese de, Avrupa performansıyla göz dolduruyor.

PSV Evinde Liderlik Fırsatını Kaçırdı

Hollanda temsilcisi PSV, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun 3. haftasında büyük bir fırsatı kaçırdı ve evinde ağırladığı Monaco’ya son dakika golüyle 2-1 mağlup olurken, liderliği rakibinin ellerine teslim etti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Roger Schmidt’in öğrencileri, ikinci yarıda Gakpo ile beraberliği yakalasa da, mağlubiyetten kurtulamadı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde lider Ajax ile zirve mücadelesi veren PSV, ligde 11 maçtan 8 galibiyet çıkarmayı başarırken, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun ilk 3 haftasında sadece en alt sıradaki Sturm Graz’ı deplasmanda 4-1’lik skorla mağlup edebildi.

Maç Bilgileri

Monaco – PSV Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Diatta, Fabregas ve Matazo sakat. PSV cephesinde ise Doan, Gakpo, Kreekels, Ledezma ve Sambo’nun sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Ismail Jakobs, Tchouameni, Sofiane Diop, Keita Baldé, Gelson Martins, Ben Yedder.

PSV’nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Jordan Teze, Nick Viergever, Oliver Boscagli, Philipp Max, Bruma, Marco Van Ginkel, Vertessen, Mohamed Ihattaren, Mario Götze, Eran Zahavi.

İlk maçta iki takımda birbirlerine gol atmayı başarırken, kazananı son dakika golü belirledi. Birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanan Monaco ve PSV’nin bu haftada gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco ve PSV, Avrupa sahnesinde birbirlerine diş geçirmeyi başaramadı. İki takımda haftayı golsüz beraberlikle noktaladı.