Athletic Bilbao Cadiz İddaa Tahmini 05.11.2021

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Athletic Bilbao evinde, Cadiz karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Athletic Bilbao ile Cadiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Athletic Bilbao galibiyetinin 1.42, beraberlik tercihinin 4.80, Cadiz galibiyetinin ise 8.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Athletic Bilbao 5 Maçtır Kaybetmiyor 

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta Bask derbisinde Real Sociedad ile karşılaştı. Anoeta’da Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da bu sezon iyi bir performans gösteren Marcelino’nun öğrencileri, sadece 1 mağlubiyet yaşadı. Son 5 maçta ise yenilgi yüzü görmediler. Üst sıra takibini sürdüren Athletic Bilbao, bu hafta Cadiz ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da İnigo Martinez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Cadiz Düşme Hattında 

Cadiz, bu sezon La Liga’nın formsuz takımlarından biri. Ligde 11 hafta geride kaldı ve Cadiz’in sadece 1 galibiyeti var. Geçtiğimiz hafta iç sahada Mallorca’yı konuk eden Alvaro Cervera’nın öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 7 maçından da galibiyet çıkartamayan Cadiz’in bu sezon La Liga’da sadece 1 galibiyeti bulunuyor. 9 puan ile düşme hattında yer alan Cadiz’de bu hafta Jose Mari’nin sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da İnigo Martinez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.Cadiz’de bu hafta Jose Mari’nin sakatlığı devam ediyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao’nun kazanmasını bekliyorum. 7 maçtır galibiyet alamayan Cadiz’de işler yolunda gitmiyor. San Mames’de kazanan Athletic Bilbao olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, haftanın sürpriz sonuçlarından birini aldı. Athletic Bilbao’yu deplasmanda 1-0 mağlup ettiler.