Southampton Aston Villa İddaa Tahmini 05.11.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Southampton evinde, Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek. 

Southampton ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Southampton kazanır 2.08, beraberlik 3.70, Aston Villa kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.

Southampton Çıkışta 

Southampton, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Watford deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Son haftalarda çıkışa geçmeyi başaran Hasenhüttl’ün öğrencileri, Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Lig Kupası’nda da iyi bir performans gösteren Southampton, Chelsea karşısında normal süresi 1-1 biten maçı penaltılarla kaybetmişti. Bu hafta Premier Lig’de Aston Villa’yı konuk edecek Southampton’da Jack Stephens’in sakatlığı devam ediyor.

Aston Villa Alt Sıralara Doğru 

Aston Villa, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta West Ham’ı konuk eden Dean Smith’in öğrencileri, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 4. Yenilgisini yaşayan Aston Villa, alt sıralara doğru gerilemeye başladı. Düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Aston Villa, bu hafta Southampton deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Aston Villa’da Ezri Konsa’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Southampton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Jack Stephens’in sakatlığı devam ediyor. Aston Villa’da Ezri Konsa’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Oriol Romeu, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Romain Perraud

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ınmuhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Ashley Young, Tyrone Mings, Matt Targett, Nakamda, McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Bertrand Traore, Danny Ings

İddaa Tahmini

Southampton, son 3 maçta 7 puan topladı. Premier Lig’de çıkışa geçmiş durumdalar. Aston Villa karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton’ın ilk dakikalarda bulduğu golle, Aston Villa’yı 1-0 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü.