Çaykur Rizespor Alanyaspor İddaa Tahmini 05.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor deplasmanda, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Çaykur Rizespor ile Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Çaykur Rizespor galibiyetine 3.65, beraberlik tercihine 3.80, Alanyaspor galibiyetine ise 2.12 verildiğini görüyoruz.

Çaykur Rizespor Son Sırada

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Trabzonspor deplasmanına konuk olan Hamza Hamzaoğlu’nun ekibi, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon tek galibiyeti bulunan Çaykur Rizespor, 2 hafta önce Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçmiş ve ilk galibiyetini almıştı. Süper Lig’in son sırasında yer alan Çaykur Rizespor, bu hafta Alanyaspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Ronaldo Mendes sakat.

Alanyaspor Evinde Kazanamadı

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Göztepe karşısında kazanamadı. Davidson’un golüyle öne geçtiler ama ikinci yarıda yedikleri gollerle 2-1 geriye düşen Alanyaspor, son dakikada Milunovic’in golüyle 1 puanı kurtardı. Süper Lig’de yenilmezlik serisini 8 maça çıkartan Alanyaspor, 3. Sırada yer alıyor. Bülent Korkmaz’ın göreve gelişinden bu yana oynadığı 8 maçta da mağlubiyet yaşamayan Alanyaspor, bu hafta Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Ronaldo Mendes sakat.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

İddaa Tahmini

Alanyaspor, tam 8 maçtır mağlubiyet yaşamıyor. Süper Lig’de zirveye oynuyorlar. Son sıradaki Çaykur Rizespor’u mağlup ederler ve milli araya moralli girerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor, Süper Lig’de 2. galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u 2-0 mağlup ettiler.