Gaziantep FK Kasımpaşa İddaa Tahmini 05.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Gaziantep FK evinde, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Gaziantep FK ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 2.22, beraberlik 3.80, Kasımpaşa kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK 3 Maçtır Kazanamıyor

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Galatasaray deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Bu sezon çok parlak bir performans gösteremeyen Gaziantep FK, alt sıralarda yer alıyor. Bu hafta kaybetmeleri halinde düşme hattına gerileyebilirler. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Erol Bulut’un ekibi, bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Olkowski ve Jefferson’ın sakatlıkları var.

Kasımpaşa’dan 2. Galibiyet

Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u 2-0 ile geçmeyi başardı. Süper Lig’de bu sezon düşme hattında yer alan İstanbul ekibi, geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında 3 puana ulaştı. Cihat Arslan ile yollarını ayıran Kasımpaşa, göreve Hakan Kutlu’yu getirdi ve Hakan Kutlu yönetiminde çıktıkları ilk maçta kazanmayı başardılar. 11 haftada 9 puanı bulunan Kasımpaşa, bu hafta Gaziantep FK deplasmanına da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Kevin Varga’nın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Gaziantep FK – KasımpaşaMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Olkowski ve Jefferson’ın sakatlıkları var. Kasımpaşa’da Kevin Varga’nın sakatlığı bulunuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Valentin Eysseric, Hajradinovic, Umut Bozok, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, iç sahada hata yapmadı. Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ettiler ve moral buldular.