Empoli – Genoa İddaa Tahmini 05.11.2021

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 5 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 12. hafta mücadelesinde, Empoli ile Genoa karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Empoli galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.75, Genoa galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda.

Empoli Son Dakika Golüyle Kazandı

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olurken, son dakika golü ev sahibine 3 puanı getirdi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, ikinci yarıda çok daha etkili bir futbol ortaya koyarken, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik skorla kazanmayı başardı. 11 hafta sonunda 5. mağlubiyetini alan Empoli, diğer 6 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı. Sezona ortalama bir başlangıç yapan ev sahibi, lige yeni yükselen 3 takım içerisinde en iyi performans grafiğine sahip.

Genoa Adım Adım Düşme Hattına

İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Venezia’yı sahasında konuk eden Genoa, karşılaşmayı 0-0’lık beraberlikle noktalarken, son 8 haftanın en kötü performans grafiklerinden birini ortaya koydu ve küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. 8 haftadır maç kazanamayan, 11 haftada ise sadece en alt sıradaki Cagliari’yi mağlup eden Davide Ballardini’nin öğrencileri, 11 hafta sonunda düşme hattındaki Spezia ile aynı puana sahip. Konuk ekip 11 haftada 1 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetlik performans grafiğiyle güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Empoli – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Furlan sakat. Genoa cephesinde ise Bani, Destro, Fares, Hernani, Maksimovic ve Vanheusden sakat.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Luperto, Marchizza, Ismajli, Nicolas Haas, Bandinelli, Bajrami, Stojanovic, Haas, Cutrone, Mancuso.

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Biraschi, Sabelli, Criscito, Abdoulaye Toure, Melegoni, Cambiaso, Badelj, Rovella, Kallon, Pandev.

Deplasmandan 3 puanla dönen Empoli, son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Genoa karşısında iç saha avantajını iyi kullanarak, haftayı 3 puanla kapatmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bmpoli taraftarı önünde 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarırken, bitime saniyeler kala Genoa karşısında kalesini gole kapatamadı ve 2-2’lik beraberliğin ardından, iç sahada galibiyeti kaçırdı.