Lens – Troyes İddaa Tahmini 05.11.2021

5 Kasım Cuma akşamı, Lens ile Troyes karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1‘in 13. hafta fikstüründe yer alan mücadeleyi, Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lens galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.20, Troyes galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Lens Puan Kayıplarını Arttırdı

Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftadan 18 puan çıkarmayı başaran ve sadece Strasbourg’a 10 kişi kalarak kaybeden Lens, liderin en yakın takipçisi olmayı başarırken, son 3 haftadan 2 mağlubiyet alarak, 4. sıraya kadar geriledi. Montpellier ve Lyon deplasmanlarından puansız dönen ekip, evinde ise Metz engelini 4-1’lik galibiyetle aştı. Franck Haise’nin öğrencileri, dış sahada düşüşe geçse de, iç sahada hala çok etkili. 12 hafta sonunda attığı 21 golle, PSG ve Nice’in ardından en iyi hücum performansını sergileyen Lens, taraftarı önünde güven veriyor.

Troyes Yükselişe Geçti

Troyes son haftalarda yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’e yeni yükselen ve ilk 9 haftada adaptasyon sorunun bizlere istikrardan uzak performans grafiğiyle gösteren konuk ekip, son 3 haftadan ise 7 puan çıkarmayı başarırken, bu sezonki en uzun yenilmezlik serisini elde etti. Nice ve Reims karşısında kazanan, Rennes ile 2-2 berabere kalan Troyes, hücum hattında da etkisini arttırdı. 13 puana ulaşan ve düşme potasından kurtularak 14. sıraya kadar yükselen Laurent Batlles’in öğrencileri, zorlu Lens deplasmanında seriyi 4 maça çıkarmak istiyor.

Maç Bilgileri

Lens – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Ganago ve Machado sakat. Troyes cephesinde ise Azamoum, Larouci, Metinho, Sandler, Tardieu, Zoukrou ve Rodrigues sakat.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Machado, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Wesley Said, Sotoca.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Kabore, Youssouf Kone, Salmier, Chavalerin, Dominguès, El Hajjam, Chambost, Mama Balde, Kouame, Renaud.

Fransa Ligue 1’in 4. sırasında yer alan Lens, son 2 deplasman sınavında 6 puan bırakırken, evindeki son maçını ise rahat kazandı. Lens’in iç sahada galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens evinde rahat kazandı. Rakip filelere tam 4 gol göndermeyi başaran Lens, rakibine ise gol şansı vermezken, Ligue 1 sahnesinde 2. sırayı tekrar geri aldı. Kazananları tebrik ederiz.