Real Madrid Rayo Vallecano İddaa Tahmini 06.11.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Real Madrid’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve Smart Spor kanalından izlenebileceğini belirtelim.

Real Madrid ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.39, beraberlik 5.50, Rayo Vallecano kazanır ise 7.55 olarak açıklanmış.

Real Madrid Deplasmanda Kazandı

Real Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elche deplasmanına konuk olan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Real Madrid’e galibiyeti getiren goller, Vinicius Junior’dan geldi. La Liga’da 24 puan ile 2. Sırada yer alan Real Madrid, lider Real Sociedad’ın 1 puan gerisinde. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk karşısında da 2-1 kazandılar ve grupta liderliğini sürdürdüler. Bu hafta Real Madrid’de Mariano Diaz, Federico Valvaerde ve Gareth Bale sakat olan isimler.

Rayo Vallecano Sürpriz Peşinde

Rayo Vallecano, bu sezon La Liga’nın yeni takımlarından biri ama uyum sorunu yaşamadılar diyebiliriz. 12 hafta sonunda 20 puan toplayan Rayo Vallecano, 6. Sırada yer alıyor. Lider Real Sociedad’ın sadece 5 puan gerisindeler. Geçen hafta Celta Vigo ile karşılaşan Andoni Sagarna’nın ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Bu sezon deplasman karnesi kötü olan Rayo Vallecano’nun iç sahada oynadığı 5 maçta da kazanmayı başardığın belirtelim. 20 puanın sadece 5’ini deplasmanda toplayabildiler.

Maç Bilgileri

Real Madrid – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Di Stefano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Mariano Diaz, Federico Valvaerde ve Gareth Bale sakat olan isimler.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Rayo Vallecano'nın Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

İddaa Tahmini

Real Madrid’in bu hafta kazanacağını düşünüyorum. Rayo Vallecano’yu iç sahada mağlup ederler ve milli araya moralli girerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, zirve takibini sürdürdü. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 2-1 ile geçtiler ve 2. sıradaki yerini korudular.