Alaves Levante Bahis Tahmini 06.11.2021

İspanya La Liga’da 12 maçtır galibiyet alamayan Levante deplasmanda, Alaves’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Alaves ve Levante arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alaves kazanır 2.55, beraberlik 3.10, Levante kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Alaves 3 Maçtır Kaybetmiyor

Alaves, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olan Alaves, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Luis Rioja’nın golüyle 1 puanı kurtaran Alaves, haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı diyebiliriz. La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Javi Cellaja’nın öğrencileri, bu hafta Levante’yi konuk edecek. Maç öncesinde Alaves’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Levante Galibiyete Hasret

Levante’da galibiyet hasreti 12 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Granada’yı konuk eden Levante, rakibine 3-0 mağlup oldu. Bu sezon La Liga’da galibiyeti bulunmayan Levante’nin ligde galibiyeti olmayan tek takım olduğunu da belirtelim. Geçen hafta Getafe’de ilk galibiyetini alınca, Levante galibiyetsiz tek takım unvanına sahip oldu. Üst üste 12 maçtır kazanamayan Levante, La Liga’da düşme hattında bulunuyor. Bu hafta Levante’de Nemanja Radoja ve Jose Campana’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Alaves – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Nemanja Radoja ve Jose Campana’nın sakatlıkları bulunuyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Levante'nin 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

İddaa Tahmini

Alaves’den galibiyet beklentim var. Son 3 maçta 7 puan topladılar ve geçen hafta Barcelona’dan puan aldılar. Düşme hattındaki Levante karşısında da 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.09

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Levante, devreye 1-0 önde girdi ama puan alamadı. Alaves’e deplasmanda 2-1 kaybettiler.