Wolfsburg – Augsburg İddaa Tahmini 06.11.2021

6 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30‘da, Wolfsburg ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga mücadelesi beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Wolfsburg galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.33, Augsburg galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Yeni Hocasıyla Formda

Ev sahibi Wolfsbrug, önce Almanya Bundesliga, sonrasında ise UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde kabusa son verdi. Van Bommel’in yerine göreve Kohfeldt’i getiren Wolfsburg, ligde yeni hocasıyla çıktığı ilk sınavından 2-0’lık Bayer Leverkusen galibiyetiyle çıkarken, hafta için Şampiyonlar Ligi sahnesinde Salzburg’u 2-1 mağlup etti. İlk Şampiyonlar Ligi galibiyetini alan, Almanya Bundesliga’da üst üste 4 mağlubiyetin ardından, tekrar galibiyetlerine geri dönen Wolfsburg cephesinde Kohfeldt dönemi çok iyi başladı.

Augsburg Dış Sahada Etkisiz

Geçtiğimiz hafta evinde Stuttgart’ı konuk eden Augsburg, 4 maçlık galibiyet hasretiyle taraftarı önüne çıkarken, 1-0 geriden gelerek 4-1’lik harika bir galibiyete imza attı. Bu sezonki en net galibiyetini alan konuk ekip, 10 hafta sonunda 2. kez galibiyet duygusunu yaşarken, son maçta gelen 3 puan henüz Augsburg’u düşme hattından kurtarmak için yeterli olmadı. Markus Weinzierl’in öğrencileri, bu sezon sadece iç saha maç kazanmayı başarırken, ligin en etkisiz deplasman performanslarından birini ortaya koydu.

Maç Bilgileri

Wolfsburg – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Bialek, Bornauw, Mehmedi, Schlager ve Waldschmidt sakat. Augsburg cephesinde ise Sarenren-Bazee ve Uduokhai’nin sakatlığı bulunuyor.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Bornauw, Josuha Aster Vranckx, Philipp, Maxi Arnold, Nmecha, Steffen.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Gumny, Gouweleeuw, Iago, Gruezo, Hahn, Arne Maier, Reece Oxford, Strobl, Sergio Cordova, Ruben Vargas.

Almanya Bundesliga’da son haftayı galibiyetle kapatan, Şampiyonlar Ligi’nden de galip dönen Wolfsburg, iç sahada 3 puan adına denenmeye değer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg evinde Lukas Nmecha’nın golüyle kazandı. Ev sahibi yeni hocası Kohfeldt ile tüm maçlarını kazandı ve bu hafta bizleri yanıltmadı.