Günün İddaa Kuponu 07.11.2021

7 Kasım Pazar günü için Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri bekleyen 3 müsabakayı kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Hertha Berlin – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.77 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 7 Kasım Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin sahasında Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. 11. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:30’da, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga sahnesinde 10. hafta geride kalırken, Hertha Berlin 4 galibiyet, 6 mağlubiyetlik performans grafiğiyle 12 puan topladı ve 12. sıraya kadar geriledi. Frankfurt ve Mönchengladbach karşısında alınan galibiyetler ev sahibini yükselişe taşırken, geçtiğimiz hafta Hoffenheim deplasmanına konuk olan Pal Dardai’nin öğrencileri, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi, savunmada da oldukça etkisizdi. Almanya Bundesliga’da 10. haftayı 2-0’lık Wolfsburg mağlubiyetiyle kapatırken, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. 3 hafta önceye kadar Bayern Münih ile liderliği paylaşan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, ligde düşüşe geçerken, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda liderliği ele geçirdi. Real Betis’i iç sahada 4-0 mağlup ederek Bundesliga’ya dönecek olan Bayer Leverkusen’in, Avrupa sahnesinde bileği bükülmedi. Konuk ekip ligde zor günler geçirse de, toparlanacak güçte. Avrupa’daki başarısını Almanya Bundesliga’ya taşımak isteyen Bayer Leverkusen, 3 hafta önceye kadar lige damga vururken, son 3 haftada yaşadığı düşüşe deplasman galibiyetiyle son verecektir.

Fürth – Frankfurt: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 7 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 17:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Greuther Fürth evinde Frankfurt‘u konuk edecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Greuther Fürth, Almanya Bundesliga’da 10. hafta sona ererken, en alt sıradan kurtulamadı. 10 haftadan 1 puan çıkarabilen Stefan Leitl’in öğrencileri, tam 8 haftadır üst üste mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Kalesinde gördüğü 27 golle aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Fürth, rakip filelere ise sadece 7 gol gönderebildi. Son olarak deplasmanda Freiburg’a 3-1 kaybeden ev sahibi, Bundesliga sahnesinde asla güven vermiyor. Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda galibiyetle dönerken, 4 hafta sonunda lider olarak gruba damgasını vurdu. Olympiakos deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Frankfurt, 3’te 3 yapmayı başarırken, Avrupa sahnesinde mağlubiyet yüzü görmedi. Almanya Bundesliga’da ise Oliver Glasner ve ekibinin 10 hafta sonunda 1 galibiyeti bulunuyor. Sadece lider Bayern Münih karşısında 3 puana uzanan Frankfurt, son 3 haftada tekrar düşüşe geçerken, 3 maçtan 1 puan aldı ve hemen düşme hattının üzerine kadar geriledi. Avrupa’nın etkili takımı yükselişini Bundesliga’ya taşımak istiyor. Frankfurt, Bundesliga’nın en zayıf halkası Fürth karşısında Bundesliga kabusuna son verecek ve deplasmandan 3 puanla dönerek, Milli ara öncesi teselli bulacaktır.

Köln – Union Berlin: MS 2, 2.95 (iddaa) – 3.60 (Bets10) ; 7 Kasım Pazar akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri Köln ile Union Berlin‘in 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 19:30‘da başlayacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Köln’de düşüş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Dortmund deplasmanına konuk olan Köln, girdiği gol fırsatlarını değerlendiremezken, zirve mücadelesi veren rakibine 2-0’lık skorla teslim oldu. Son 3 haftadan 9 gol yiyen ve sadece 2 gol atmayı başaran Köln, 3 maçta 8 puan kaybetti. 10. sıraya kadar gerileyen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, bu sezonki en kötü 3 haftalık performans grafiğini sergiledi. Köln 7. hafta kadar sadece 1 mağlubiyet almıştı. Almanya Bundesliga’nın 10. haftasında lider Bayern Münih karşısına çıkan Union Berlin, haftayı 5-2’lik mağlubiyetle kapatırken, ligde sürdürdüğü 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti ve 10 hafta sonunda aldığı 2. mağlubiyetle birlikte ligin 6. sırasına kadar geriledi. Ligde alınan mağlubiyetin ardından Konferans Ligi’nde Feyenoord’a 2-1 mağlup olan ve en alt sıraya demir atan Union Berlin, Konferans Ligi performansıyla sınıfta kalsa da, Bundesliga performansıyla güven vermeye devam ediyor. Konuk ekip lidere kaybettiği 3 puanın telafisini Köln deplasmanında arayacak. 4 maç sonra Bundesliga sahnesinde lider Bayern Münih’e kaybeden Union Berlin, tekrar yükselişe geçecek ve Köln deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.82

Bets10 Bahis Oranı: 14.51