Günün İddaa Kuponu (2) 07.11.2021

7 Kasım Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 12. hafta heyecanı yaşanırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Venezia – Roma: MS 2, 1.36 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 7 Kasım Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde Venezia ile Roma kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 14:30. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Venezia, bir puan kaybı daha yaşarken, Genoa deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Son 2 haftayı düşme potasındaki rakipleri karşısında 5 puan kaybıyla tamamlayan Venezia, bildiğimiz gibi 2 hafta önce ligin en zayıf halkası Salernetina karşısında taraftarı önünde 1-0 öne geçtikten sonra, haftayı 2-1’lik mağlubiyetle kapatmıştı. Düşme hattına önemli puanlar kaptıran Paolo Zanetti’nin öğrencileri, düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Milan derbisine çıkan Roma, Olimpico’da 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamazken, Jose Mourinho yönetiminde hiç derbi kazanamadı. Lazio, Juventus, Milan ve Napoli derbilerinden sadece 1 puan çıkarmasına karşın, konuk ekip ligin 4. sırasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde alınan iç saha mağlubiyetinin ardından, UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt’i evinde konuk eden Roma, haftayı 2-2’lik beraberlikle noktalarken, Bodo/Glimt gibi alt seviye bir takımdan 2 maçta tam 8 gol yedi. Roma, Milli ara öncesi toparlanmak istiyor. Roma son haftalarda iki kulvarda birden istikrarsız sonuçlar almaya başladı. Konuk ekip hala üst sıralardaki yerini korurken, Venezia deplasmanından 3 puanla çıkmayı başarır.

Sampdoria – Bologna: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde 7 Kasım Pazar günü 12. hafta heyecanı yaşanırken, Sampdoria evinde Bologna‘yı ağırlayacak. S Sport Plus ekranlarından naklen izleyebileceğiniz mücadelenin başlama saati 17:00. İtalya Serie A Ligi’nde Sampdoria 2 haftadır farklı mağlubiyetler alıyor. Ev sahibi geçtiğimiz hafta konuk olduğu Torino deplasmanından 3-0’lık yenilgiyle dönerken, Atalanta karşısında aldığı mağlubiyetin ardından kötü gidişatını sürdürdü. 11 hafta sonunda 2 galibiyet, 3 beraberlikle 9 puan toplayan ev sahibi, 15. sıraya kadar gerilerken, son 7 haftalık periyotta sadece düşme hattındaki Spezia’yı mağlup edebildi. Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde 11. hafta geride kalırken, 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan topladı ve 10. sırada yer aldı. Ligin orta sıralarında kendisine yer bulan Bologna, zaman zaman düşüşe geçse de, çabuk toparlanmayı başardı. 3 maçlık galibiyet hasretine evinde ağırladığı Cagliari karşısında 2-0’lık galibiyetle son vermeyi başaran Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, hem savunmada hem de hücum hattında oldukça etkiliydi. Konuk ekipte Musa Barrow, Marko Arnautovic ve Lorenzo De Silvestri etkili hücum performanslarıyla dikkat çekiyor. İki takımda Milli ara öncesi kazanarak, rahat bir nefes almak istiyor. Karşılaşmada Sampdoria ve Bologna’nın puan kaybı yaşasa dahi, skor üretmeyi başaracaktır.

Udinese – Sassuolo: MS 2, 2.55 (iddaa) – 3.00 (Bets10) ; 7 Kasım Pazar günü, Udinese sahasında Sassuolo‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00‘da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 12. hafta mücadelesine, Dacia Arena Stadı ev sahipliği yapacak. Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde galibiyet hasretini tam 8 haftaya çıkardı. İnter deplasmanına 4 maçlık beraberlik serisiyle konuk olan Udinese, galibiyet hasretini dindirmeyi başaramazken, beraberlik serisini de kaybetti. Son 8 haftanın en formsuz takımlarından biri olan Luca Gotti’nin öğrencileri, bu süreçte 4 mağlubiyet, 4 beraberlik aldı. 11 puanla 14. sırada yer alan ve düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta bulunan Udinese, Milli ara öncesi kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. İç sahada alınan 3-1’lik Venezia galibiyetiyle toparlanan Sassuolo, etkisini Juventus deplasmanında 2-1’lik galibiyetle sürdürmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Empoli’ye 3 puan kaptırdı. Maç boyunca rakibinden daha üstün bir futbol sergileyen ve devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran Sassuolo, ikinci yarıda rakibine önemli gol fırsatları tanırken, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 13. sıraya kadar gerileyen Sassuolo, yeni hocasıyla istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyarken, 11 haftada üst sıra hedefine henüz ulaşamadı. Sassuolo iç sahada alınan mağlubiyeti, son 8 haftada maç kazanamayan Udinese karşısında 3 puanla telafi edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.99

Bets10 Bahis Oranı: 7.34