Günün İddaa Kuponu (3) 07.11.2021

İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışını yakından ilgilendiren 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. 7 Kasım Pazar gününü kazanarak geçirmeniz dileğiyle.

Napoli – Hellas Verona: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 7 Kasım Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 12. hafta mücadelesinde, lider Napoli ile Hellas Verona kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20:00. İtalya Serie A Ligi’nde haftayı 1-0’lık Salernetina galibiyetiyle kapatan Napoli, deplasmandan alınan 3 puanla birlikte namağlup liderliğini sürdürdü. 11 haftadan 10 galibiyet, 1 beraberlik alan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atarken, şampiyonluğun en güçlü adayı olmayı başardı. Napoli sadece aldığı galibiyetlerle değil, attığı 23 gol ve yediği 3 golle de lige damga vurdu. Napoli lig başarısını Avrupa’ya taşımakta zorlansa da, son 2 haftada Legia Warszawa engelini üst üste galibiyetlerle geçmeyi başarırken, Avrupa’da da vites yükseltti. Napoli’de Milli ara öncesi yüzler gülüyor. Igor Tudor’un Hellas Veronası, İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya damgasını vurmayı başardı. Hoca değişikliğine kadar 3 maçtan puan çıkaramayan konuk ekip, yeni hocasıyla 8 haftadan 15 puan topladı. Sadece Milan’a kaybeden Hellas Verona, geçtiğimiz haftayı ise iç sahada 2-1’lik Juventus galibiyetiyle noktaladı. Tudor ile 8 maçta 21 gol atmayı başaran konuk ekip, özellikle hücum hattında harikalar yarattı. Giovanni Simeone 8 gollük katkısıyla ön plana çıkarken, Juventus karşısında 2 golle galibiyeti getiren isim oldu. Hellas Verona, lider karşısına çok formda çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri Napoli ile son 8 haftada harikalar yaratarak, 21 gol atmayı başaran Hellas Verona’nın bu zorlu mücadelede, birbirlerine gol atmayı başaracağını düşünüyorum.

Milan – İnter: MS 0, 3.05 (iddaa) – 3.75 (Bets10) ; Milano derbisinde namağlup Milan evinde en yakın takipçisi İnter’i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde merakla beklenilen dev mücadele, 7 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Futbol severler mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilir. İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Milan, derbiden İbrahimoviç’in harika performansıyla 2-1 galip çıkmayı başarırken, 7’e 7 yaparak Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşmaya devam etti. 11 haftadan 10 galibiyet, 1 beraberlik alan Milan, sadece Juventus derbisinde puan kaybederken, tarihinin en iyi 11 haftalık Serie A Ligi performansını sergiledi. Şampiyonlar Ligi’nde 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Stefano Pioli’nin öğrencileri, devler sahnesindeki performansıyla sınıfta kalırken, Serie A Ligi’nde harikalar yarattı. İnter’da, Şampiyonlar Ligi galibiyeti yüzleri güldürdü. Devler sahnesinde 2 haftadan 1 puan çıkaran İnter, son 2 haftada ise FC Sheriff engelini üst üste galibiyetlerle geçmeyi başarırken, 4 hafta sonunda 7 puanla 2. sıraya yükseldi. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, Simone Inzaghi yönetiminde yükselişe geçti. Konuk ekip iki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza atıyor. Serie A Ligi’nde ise son 2 haftayı Empoli ve Udinese galibiyetleriyle tamamlayan konuk ekip, 2-0’lık galibiyetlere imza atarken, hem savunma hem de hücum hattında rüştünü bizlere bir kez daha ispatladı. İnter derbi öncesi çok formda. Ezeli rekabette Milan ve İnter, son yıllardaki en formda halleriyle karşı karşıya gelecek. İki takımında birbirlerine diş geçirmesini çok zor görüyorum. Mağlubiyeti bulunmayan Milan ve 11 haftada 1 maç kaybeden İnter’in, Milli ara öncesi 12. haftayı 1 puanla kapatacağını düşünüyorum.

Lazio – Salernitana: KGYOK, 1.68 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 7 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 20:00‘de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 12. hafta mücadelesinde, Lazio ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Lazio hem İtalya Serie A Ligi’nde hem de UEFA Avrupa Ligi’nde yakaladığı üstünlüğü korumayı bir türlü başaramazken, iki kulvarda birden üst üste beraberliklere imza attı. 2 kez öne geçtiği Atalanta karşısında 2-2’lik beraberliğe razı gelen Sarri’nin öğrencileri, Avrupa sahnesinde ise Marsilya deplasmanına konuk olurken, 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçmeyi başarsa da, bitime 8 dakika kala beraberlik golünü yedi. İtalya Serie A Ligi’nin 6. sırasında yer alan Lazio, düşme hattındaki Salernetina karşısında hata yapmak istemiyor. Salernitana cephesinde hoca değişikliği ilk hafta adına olumlu sonuçlar verse de, konuk ekip kısa sürede tekrar düşüşe geçti. Yeni hocası Stefano Colantuono yönetiminde Venezia’yı 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise evinde Napoli’ye 1-0 kaybetti. Kadro kalitesi Serie A Ligi için olumsuz sinyaller verirken, 11 hafta sonunda düşme potasından kurtulamayan Salernitana, özellikle kötü savunma performansıyla, Lazio karşısında güven vermekten çok uzakta. Lazio taraftarı önünde son haftalardaki en iyi performansını düşme potasında yer alan Salernitana karşısında sergileyecek ve 90 dakika sonunda rakibine gol şansı vermeyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 8.24

Bets10 Bahis Oranı: 13.08