Günün İddaa Kuponu (4) 07.11.2021

7 Kasım Pazar günü siz değerli takipçilerimiz için 3 Fransa Ligue 1 karşılaşmasını kupon olarak hazırladım. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Rennes – Lyon: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 7 Kasım Perşembe günü naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Lyon karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 22:45. Fransa Ligue 1’de son 6 haftanın en etkili takımı Rennes. 6 haftadır maç kaybetmeyen Bruno Genesio’nun öğrencileri, 4 galibiyet ,2 beraberliğe imza atarken, kalesinde gördüğü 2 gole tam 15 golle karşılık verdi. Bu sezonki performansının zirvesine çıkan Rennes, geçtiğimiz hafta Troyes deplasmanından 1 puanla dönse de, kolay lokma olmadığını uzun süre önce bizlere ispatladı. Tryoes karşısında 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, bireysel hatalarla üstün oynadığı maçta puan kaybetti. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun 4. haftası evinde Sparta Prag’ı konuk eden Lyon, Slimani’nin 2, Ekambi’nin tek golüyle rakibini 3-0 mağlup etmeyi başarırken, 4’te 4 yaparak gruptan lider çıkmayı bitime 2 hafta kala garantiledi. Avrupa Ligi’nde kısa vadeli hedefine ulaşan konuk ekip, rotasını Fransa Ligue 1’e çevirdi. Ligde geçtiğimiz hafta 2. sıradaki Lens’i 2-1 mağlup etmeyi başaran Lyon, ligde puanını 19’a yükseltirken, 6. sırada kendisine yer buldu. Son 6 haftada sadece Nice deplasmanından mağlup dönen konuk ekip, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kazanan üst sıralar için önemli bir avantaj elde edecek. Son 6 haftada maç kaybetmeyen Rennes ile UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantileyerek Ligue 1’e dönen Lyon’un, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Marsilya – Metz: H1, 1.85 (iddaa) – 2.18 (Bets10) ; Marsilya ile Metz, 7 Kasım Pazar günü Velodrome Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Fransa Ligue 1‘in 13. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 15:00‘te başlarken, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında sahneye Milik ve Payet ikilisi çıkarken, Marsilya’ya 1 puanı getirdi. Lazio karşısında haftayı 2-2’lik beraberlikle tamamlayan Marsilya, ilk 2 umutlarını son 2 haftaya taşımayı başarırken, Ligue 1 sahnesinde ise son 4 haftadan namağlup ayrıldı. Son haftaların en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Marsilya, PSG ve Nice gibi ezeli rakipleri karşısında 1’er puanla yetinirken, Clermont ve Lorient engellerini ise galibiyetle geçmeyi başardı. Marsilya cephesinde Milik, Cengiz ve Payet çok formda. Fransa Ligue 1’in 19. sırasında yer alan Metz, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Saint Etienne’yi evinde ağırlarken, galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında 1-1’lik beraberlikle yetindi. Karşılaşmanın 9. dakikasında Boulaya’nın golüyle 1-0 öne geçen ekip, üstünlüğünü sadece 7 dakika koruyabildi. 12. haftanın 11’inde puan kaybeden Frederic Antonetti’nin öğrencileri, düşme potasına demir attı ve kurtulamıyor. Son 4 haftada bileği bükülmeyen Marsilya, 4 haftadır maç kazamayan Metz karşısında, taraftar desteğini de arkasına alarak, rahat bir galibiyet alacaktır.

Reims – Monaco: MS 2, 1.71 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fransa Lige 1 sahnesinde 7 Kasım Pazar günü Reims ile Monaco karşı karşıya gelecek. 13. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:00‘da başlayacak ve beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 12. haftasında Bordeaux deplasmanına konuk olan Reims, ilk yarıdaki etkili futbolunu Hugo Ekitike’nin golüyle taçlandırırken, devre arasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda ise Locko farkı 2’ye çıkartırken, 3 maç sonra galibiyete çok yaklaşan Reims cephesinde, son 17 dakikaya savunma hataları damga vururken, ev sahibi haftayı 3-2’lik yenilgiyle kapattı. Son 4 haftada puan kaybeden ve düşme potasının hemen üzerine gerileyen Reims, 12 hafta sonunda ise sadece 2 galibiyet alabildi. Fransa Ligue 1’de son 3 haftada 6 puan kaybeden Monaco, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ise namağlup liderliğini sürdürüyor. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Brest’e deplasmanda 2-0 kaybeden Niko Kovac’ın öğrencileri, rakibinin bu sezonki ilk galibiyetini almasını sağlarken, Avrupa Ligi B Grubu’nda PSV ile 0-0 berabere kaldı ve 4 hafta sonunda 8 puanla grup liderliğini sürdürdü. Son 180 dakikada gol atmayı başaramayan Monaco, galibiyet adına en büyük kozu olan hücum etkisini son haftalarda kaybetti ve ligde düşüşe geçti. Harika Avrupa performansının yanında, Fransa Ligue 1’de bir türlü aradığı başarıyı yakalayamayan Monaco, Millli ara öncesi yükselişe geçecek ve 13. haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.36

Bets10 Bahis Oranı: 6.61