Leeds United Leicester City İddaa Tahmini 07.11.2021

İngiltere Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlup olan Leicester City deplasmanda, Leeds United’a konuk olacak. Mücadele saat 17.00’de S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Leeds United ile Leicester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 2.80, beraberlik tercihinin 3.55, Leicester City galibiyetinin ise 2.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United Deplasmanda Kazandı

Leeds United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Norwich City deplasmanına konuk olan Leeds United, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Rodrigo ve Raphinha’nın golleriyle 3 puanı alan Leeds United, bu hafta Leicester City ile karşılaşacak. Premier Lig’de 10 puan toplayan Marcelo Bielsa’nın ekibi, düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta Leeds United’da Robin Koch, Patrick Bamford ve Luke Ayling’in sakatlıkları var.

Leicester City 4 Maç Sonra Kaybetti

Leicester City, geçtiğimiz hafta King Power’da mağlup oldu. Arsenal’a karşı ilk 20 dakikada yedikleri gollerle 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Leicester City, bu sezon  4. Mağlubiyetini yaşadı. İlk 6 yarışının uzağında kalan Brendan Rodgers’ı ekibi, 11. Sırada yer alıyor. Bu hafta Elland Road’da Leeds United’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Leicester City’de Wesley Fofana ve James Justin’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Leeds United – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Robin Koch, Patrick Bamford ve Luke Ayling’in sakatlıkları var. Leicester City’de Wesley Fofana ve James Justin’in sakatlıkları bulunuyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Tyler Roberts

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

İddaa Tahmini

İki takımında savunması güven vermiyor. Leeds United, bu sezon sadece 2 galibiyet alabildi. Çok kolay gol yiyorlar. Leicester City’de bu sezon deplasmanda oynadığı tüm maçlarda gol attı. Yine benzer bir maç olur. İki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında gol bulacağı bir maç olmasını bekliyordum. 2 dakikada atılan 2 gollerle, mücadele 1-1 bitti. Karşılıklı gol var tercihimiz kazandı.