Arsenal Watford İddaa Tahmini 07.11.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Arsenal evinde, Watford ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve S SPORT kanalından canlı izlenebilecek.

Arsenal Watford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Arsenal kazanır 1.41, beraberlik 4.90, Watford kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış.

Arsenal 7 Maçtır Kaybetmiyor

Arsenal’da moraller yerinde. Geçtiğimiz haft Leicester City deplasmanına konuk olan Arsenal, rakibini 2-0 ile geçmeyi başardı. Aubameyang ve Smith Rowe’un golleriyle kazanan Arsenal, yenilmezlik serisini 7 maça çıkartmış oldu. Üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Mikel Arteta’nın ekibi, 6. Sıraya kadar yükselmiş durumda. Özellikle Emirates’de iyi bir hava yakaladılar ve son 4 maçta 10 puan topladılar. İç sahada oynadıkları son maçta Aston Villa’yı 3-1 ile geçmişlerdi. Bu hafta Arsenal’da Granit Xhaka’nın sakatlığı devam ediyor.

Watford Evinde Kaybetti

Watford, Ranieri yönetiminde çıktığı 3. Maçta 2. Mağlubiyetini yaşadı. Ranieri ile birlikte tek galibiyet alabilen Watford’un toplamda ise 3 galibiyeti bulunuyor. 2 hafta önce Everton’ı Goodison Park’ta 5-2 ile geçen Watford, geçtiğimiz hafta ise Vicarage Road’da konuk ettiği Southampton’a 1-0 kaybetti. Premier Lig’de bu sezon 6. Mağlubiyetini yaşadılar. Düşme hattına yaklaşan Watford, bu hafta Arsenal’a konuk olacak. Maç öncesinde Watford’da Etebo ve Ken Sema’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Arsenal – Watford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Granit Xhaka’nın sakatlığı devam ediyor. Watford’da Etebo ve Ken Sema’nın sakatlıkları bulunuyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, El Neny, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang

Watford'un ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Ozan Tufan, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

İddaa Tahmini

Arsenal’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Watford, geçen hafta etkisizdi. Formda Arsenal karşısında işleri zor. Arsenal, Etihad’da kazanır ve milli araya moralli girer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, Emirates’de hata yapmadı. Watford’u tek golle 1-0 mağlup ettiler çıkışını devam ettirdiler.