Everton Tottenham İddaa Tahmini 07.11.2021

İngiltere Premier Lig’de 3 maçtır mağlup olan Everton iç sahada, Tottenham karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşmanın saat 17.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından izlenebileceğini belirtelim.

Everton ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Everton kazanır 3.10, beraberlik 3.40, Tottenham kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Everton 3 Maçtır Kaybediyor

Everton’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta Wolverhampton deplasmanında da mağlup olan Everton, üst üste 3. Mağlubiyetini yaşadı. Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyet alamayan Rafael Benitez’in öğrencileri, 10. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Goodison Park’ta oynadıkları son maçta, Watford’a 5-2 kaybetmiş ve büyük bir hayal kırıklığı yaratmışlardı. Bu hafta ise Tottenham ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Everton’da Calvert Lewin ve Yerry Mina’nın sakatlığı bulunuyor.

Tottenham Yeni Hocasıyla

Tottenham, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Manchester United’a 3-0 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından Nuno Espirito ile yollar ayrıldı. Göreve ise Antonio Conte getirildi. Yeni hocasıyla ilk maçına Vitesse karşısında çıkan Tottenham, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de ise Conte ile ilk maçına Everton deplasmanında çıkacaklar. 15 puan ile 9. Sırada yer alan Tottenham, bu hafta Everton deplasmanında galibiyet hedefliyor.

Maç Bilgileri

Everton – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Calvert Lewin ve Yerry Mina’nın sakatlığı bulunuyor.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, Doucoure, Tom Davies, Richarlison, Samuel Rondon

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Oliver Skipp, Lucas Moura, Tayguy Ndombele, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Tottenham’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Everton, Goodison Park’ta oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Tottenham karşısında da puan alamazlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.01

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Goodison Park’ta eşitlik bozulmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi. Conte, Premier Lig’e 1 puan ile başladı.