West Ham Liverpool İddaa Tahmini 07.11.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Liverpool deplasmanda, West Ham’a konuk olacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı takip edilebilecek.

West Ham ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak West Ham galibiyetinin 4.50, beraberlik tercihinin 4.05, Liverpool galibiyetinin ise 1.78 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

West Ham’da İşler Yolunda

West Ham’da işler yolunda gidiyor. Geçtiğimiz hafta Villa Park’ta Aston Villa’ya konuk olan David Moyes’un ekibi, rakibini 4-1 ile geçmeyi başardı. Bowen önderliğinde 3 puanı alan West Ham, Premier Lig’de bu sezon 6. Galibiyetini elde etti. Son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan Londra ekibinden moraller yerinde. Premier Lig’de 20 puan ile 4. Sırada bulunuyorlar ve bu hafta Liverpool karşısında da galibiyet peşindeler. Maç öncesinde West Ham’da Yarmolenko’nun sakatlığı bulunuyor.

Liverpool Takipte

Liverpool, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Brighton’ı konuk eden Liverpool, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Üstelik 2-0 öne geçtikleri maçta üstünlüğünü koruyamadılar. Alisson’un kurtarışları olmasa, Liverpool mağlup bile olabilirdi. Premier Lig’de lider Chelsea’nin 3 puan gerisinde bulunan Liverpool, bu hafta West Ham’a konuk olacak. Hafta iç ise Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’i 2-0 ile geçen Liverpool’da moraller yerinde. Maç öncesinde Liverpool’da Curtis Jones, Roberto Firmino, James Milner ve Joe Gomez’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

West Ham – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Yarmolenko’nun sakatlığı bulunuyor. Liverpool’da Curtis Jones, Roberto Firmino, James Milner ve Joe Gomez’in sakatlıkları var.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Andriy Yarmolenko

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

İki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Bu karşılaşma için en mantıklı seçim, gol bahislerine yönelmek. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Liverpool’u 3-2 mağlup ettiler ve milli araya moralli girdiler.