Marsilya – Metz İddaa Tahmini 07.11.2021

Marsilya ile Metz, 7 Kasım Pazar günü Velodrome Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Fransa Ligue 1‘in 13. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 15:00‘te başlarken, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.42, beraberliğe 5.00, Metz galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 olarak verilmiş.

Marsilya 6 Maçtır Kaybetmiyor

UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında sahneye Milik ve Payet ikilisi çıkarken, Marsilya’ya 1 puanı getirdi. Lazio karşısında haftayı 2-2’lik beraberlikle tamamlayan Marsilya, ilk 2 umutlarını son 2 haftaya taşımayı başarırken, Ligue 1 sahnesinde ise son 4 haftadan namağlup ayrıldı. Son haftaların en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Marsilya, PSG ve Nice gibi ezeli rakipleri karşısında 1’er puanla yetinirken, Clermont ve Lorient engellerini ise galibiyetle geçmeyi başardı. Marsilya cephesinde Milik, Cengiz ve Payet çok formda.

Metz 1 Puana Razı Geldi

Fransa Ligue 1’in 19. sırasında yer alan Metz, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Saint Etienne’yi evinde ağırlarken, galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında 1-1’lik beraberlikle yetindi. Karşılaşmanın 9. dakikasında Boulaya’nın golüyle 1-0 öne geçen ekip, üstünlüğünü sadece 7 dakika koruyabildi. 12. haftanın 11’inde puan kaybeden Frederic Antonetti’nin öğrencileri, düşme potasına demir attı ve kurtulamıyor.

Maç Bilgileri

Marsilya – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jerome Brisard. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Metz cephesinde ise Cabit, Joseph, Niakate ve Udol’un sakatlığı bulunuyor.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Arkadiusz Milik, La Fuente.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Alakouch, Boubakar Delaine, Dylan Bronn, Udol, Alakouch, Sarr, Boubacar Traore, Pajot, Bassi, Gueye.

Son 4 haftada bileği bükülmeyen Marsilya, 4 haftadır maç kazamayan Metz karşısında, taraftar desteğini de arkasına alarak, rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.85

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya evinde 1 puana razı geldi. Maç boyunca gol sorunu yaşayan Marsilya, rakibine gol atmayı başaramazken, kalesinde gole izin vermedi.