Milan İnter Bahis Tahmini 07.11.2021

İtalya Serie A’da Milano derbisi heyecanı yaşanacak. Milan ile İnter’in karşı karşıya geleceği dev mücadele saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Milan ve İnter arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Milan kazanır 3.25, beraberlik 3.60, İnter kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Milan Liderliği Paylaşıyor

Milan’da moraller yerinde. İtalya Serie A’da bu sezon yollarına doludizgin devam ediyorlar. Geçtiğimiz hafta Roma deplasmanına konuk olan Milan, rakibini 2-1 ile geçmeyi başardı. Üst üste galibiyetler alan Stefano Pioli’nin öğrencileri, henüz Serie A’da mağlubiyet yaşamadı. Oynadıkları 11 karşılaşmada 10 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 31 puana sahipler. Napoli ile beraber liderliği paylaşıyorlar. Tam 7 maçtır kazanmayı başaran Milan, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde ilk puanını aldı. Porto ile 1-1 berabere kalan Milan’ın gruptan çıkma şansı sona erdi. Bu hafta Serie A’da İnter ile karşılaşacak olan Milan’da Theo Hernandez kart cezalısı. Mike Maignan, Ante Rebic ve Alessandro Florenzi ise sakat.

İnter Evinde Kazandı

İnter, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettiklkeri Udinese’yi 2-0 ile geçmeyi başaran İnter, zirve takibini sürdürdü. Serie A’da bu sezon 24 puanı bulunan Simone İnzaghi’nin öğrencileri, 3. Sırada yer alıyor. Lider Napoli ve 2. Sıradaki Milan’ın 7 puan gerisindeler. Son 3 maçta 7 puan toplayan İnter, çıkışa geçmeyi başardı. Lazio mağlubiyetinin ardından toplanan 7 puan ile moraller tekrar arttı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde FC Sheriff’i 3-1 ile geçen İnter, gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakalamış durumda. Bu hafta Milan ile karşılaşacak İnter’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Milan – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SS Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Doveri. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Hernandez kart cezalısı. Ballo Toure, Castillejo, Maignan, Messias ve Plizzari sakat. İnter cephesinde ise Eriksen kadroda yer almıyor.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Tatarusanu, Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Tomori, Romagnoli, Tonali, Saelemaekers, Franck Kessie, Bennacer, Rafael Leao, Zlatan İbrahimovic

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic

İddaa Tahmini

Milan’dan bu hafta yine galibiyet bekliyorum. Üst üste 7 maçtır kazanmayı başaran bir Milan var. Derbide İnter’i mağlup ederler ve milli araya moralli girerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.70

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 3.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter kaçtı, Milan kovaladı. İlk yarının başında golen gollerle mücadele 1-1 bitti. İnter, ilk yarıda 1 penaltı atışından da yararlanamadı.