Milan – İnter İddaa Tahmini 07.11.2021

Milano derbisinde namağlup Milan evinde en yakın takipçisi İnter‘i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde merakla beklenilen dev mücadele, 7 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak. Futbol severler mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilir.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Milan galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.75, İnter galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.20 olarak verilmiş.

Milan Doludizgin

İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Milan, derbiden İbrahimoviç’in harika performansıyla 2-1 galip çıkmayı başarırken, 7’e 7 yaparak Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşmaya devam etti. 11 haftadan 10 galibiyet, 1 beraberlik alan Milan, sadece Juventus derbisinde puan kaybederken, tarihinin en iyi 11 haftalık Serie A Ligi performansını sergiledi. Şampiyonlar Ligi’nde 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Stefano Pioli’nin öğrencileri, devler sahnesindeki performansıyla sınıfta kalırken, Serie A Ligi’nde harikalar yarattı.

İnter Yakın Takipte

İnter’da, Şampiyonlar Ligi galibiyeti yüzleri güldürdü. Devler sahnesinde 2 haftadan 1 puan çıkaran İnter, son 2 haftada ise FC Sheriff engelini üst üste galibiyetlerle geçmeyi başarırken, 4 hafta sonunda 7 puanla 2. sıraya yükseldi. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, Simone Inzaghi yönetiminde yükselişe geçti. Konuk ekip iki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza atıyor. Serie A Ligi’nde ise son 2 haftayı Empoli ve Udinese galibiyetleriyle tamamlayan konuk ekip, 2-0’lık galibiyetlere imza atarken, hem savunma hem de hücum hattında rüştünü bizlere bir kez daha ispatladı. İnter derbi öncesi çok formda.

Maç Bilgileri

Milan – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SS Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Doveri. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Hernandez kart cezalısı. Ballo Toure, Castillejo, Maignan, Messias ve Plizzari sakat. İnter cephesinde ise Eriksen kadroda yer almıyor.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Tatarusanu, Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Tomori, Romagnoli, Tonali, Saelemaekers, İbrahimovic, Bennacer, Leao, Olivier Giroud.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Ezeli rekabette Milan ve İnter, son yıllardaki en formda halleriyle karşı karşıya gelecek. İki takımında birbirlerine diş geçirmesini çok zor görüyorum. Mağlubiyeti bulunmayan Milan ve 11 haftada 1 maç kaybeden İnter’in, Milli ara öncesi 12. haftayı 1 puanla kapatacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 3.05

Bets10 Oranı: MS 0, Oran 3.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbi 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. İki takımda birbirlerine diş geçirmeyi başaramazken, dev derbide bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.