Osasuna Real Sociedad Bahis Tahmini 07.11.2021

İspanya La Liga’da liderliğini sürdüren Real Sociedad deplasmanda, Osasuna’ya konuk olacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Osasuna ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 3.40, Real Sociedad galibiyetinin ise 2.38 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna 3 Maçtır Kazanamıyor

Osasuna, bu sezon deplasmanda aldığı sonuçlar ile dikkat çekiyordu. Geçtiğimiz hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olan Osasuna, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon ilk deplasman mağlubiyetini yaşamış oldular. Son 3 maçından ise galibiyet alamadan ayrılan Osasuna, bir tık düşüşe geçti diyebiliriz. Bu hafta ise El Sadar’da lider Real Sociedad’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Osasuna’da kaleci Sergio Herrera’nın sakatlığı bulunuyor.

Real Sociedad Liderliğini Sürdürüyor

Real Sociedad, La Liga’da liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Bask derbisinde Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelen Real Sociedad, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Anoeta’da yenilmezli serisini ve toplamda ise 11 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirdiler. En yakın takipçisi Real Madrid’in 1 puan önünde lider bulunan Imanol’un ekibi, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Sturm Graz ile 1-1 berabere kaldı. Gruptan çıkma umutlarını devam ettirdiler. Bu hafta Real Sociedad’da Nacho Monreal, Mikel Oyarzabal ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Osasuna – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da kaleci Sergio Herrera’nın sakatlığı bulunuyor. Real Sociedad’da Nacho Monreal, Mikel Oyarzabal ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

Real Sociedad'ın 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, David Silva, Alexande Isak

İddaa Tahmini

Osasuna, son 3 maçından galibiyet çıkartamadı. Bu sezon El Sadar’da çok etkili değiller. Lider Real Sociead 3 puanı alır ve milli araya lider girer.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.02

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.38

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, liderliğini sürdürdü. Osasuna’yı El Sadar’da 2-0 mağlup ettiler ve yenilmezlik serisini 12 maça çıkarttılar.